PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerli değilim'


Melancholy
05-28-2009, 03:23
http://image.tumspor.com/photos/436737425.jpg
'Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerli değilim'

Odyakmaz, bir kalpte iki sevdanın olmayacağını belirterek, "Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi.


Bir kalpte iki sevdanın olmayacağını ifade eden Başkan Odyakmaz, "Fenerbahçe çocukluk aşkımdı. Ne zaman Sivasspor başkanı oldum o aşk o gün bitti. Ama anlatamadım. Sivasspor, Fenerbahçe'ye yenildi, 'maçı sattı' dendi, Fenerbahçe'yi yendi, 'Bu nasıl Fenerbahçeli ?' diye tepki gördük. Galatasaray'ı yendik, 'Fenerbahçeli de o yüzden yendi' denildi. Ben Sivasspor başkanıyım. Sivaslılar bir şehrin ırzını, namusunu, Sivasspor'u bize emanet etmişler. Biz bu emanete gölge düşürür müyüz. Ayrıca bir kalpte iki sevda olmaz. Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi.
4 büyüklerde eşit şartlarda yarışmadıklarını, böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olmasının çok zor olduğunu belirten Başkan Odyakmaz, "Bu lig için 'şaibesiz' deniyor, o kadar da değil. Bu ülkede 4 büyüklere laf edilmiyor, ettiniz mi, bombardımana tutuluyorsunuz. Ayrıca büyüklerin eli her yere uzanıyor. Eşit şartlarda yarışmıyorsunuz. Böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olması çok zor. Artık umudum kırıldı. Ama Trabzonspor'a saygı duyuyorum. Bursaspor maçından sonra Mustafa Denizli, 'Gol atan galip mi oynuyorlarmış?' dedi.
Aslında espri yaptı, ama anında tepki gördü. 3 büyüklere karşı işte Trabzonspor'un bu refleksini göstermek önemli. Medya beni teşviğin yasallığına inandırdı. Ama bizim o gücümüz yok. Rakiplerimiz bize karşı oynadığı maçlara tarihinde vermediği primlerle çıkıyor. Anlamış değilim. Bu da, bu ligin gerçeği. Ayrıca Anadolu dayanışmasına da inanmıyorum" dedi.
"Sivasspor olarak değerimize değer katmaya devam edeceğiz" diyen Odyakmaz, "Her sezon yeni bir tecrübe kazanıyoruz. Seneye daha güçlü bir yapımız olacak. Stadımızı yeniliyoruz. Kadromuza iskeleti bozmadan 4-5 takviye yapacağız. Daha önce söylediğimiz gibi yeri doldurulmayacak futbolcu yoktur. Gitmek isteyen gider, ama Sivasspor'da oynayanlar mutlular. Bülent hocanın kimi kılığına kıyafetine, kimi sözüne takılıyor ama ben özüne bakıyorum. Çok saygı duyuyorum. Futbolu biliyor, dürüst ve yetenekli. Ben de Aziz başkan gibi düşünüyorum. Faydalı olacaksa yabancı hakem gelsin" ifadelerini kullandı.
Kendisinin ve takımının son 1 aydır büyük bir baskı altında olduklarını kaydeden Odyakmaz, "Elbette, psikolojik desteğe ihtiyaç oluyor. Ben kendi kendimi tedavi ediyorum ama futbolcular mentor desteği alıyorlar" itirafında bulundu.

tumspor