PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Odyakmaz'dan çok tartışılacak sözler


Melancholy
05-28-2009, 03:02
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/12307.jpg



Beşiktaş'ın yakın takipçisi Sivasspor'un Başkanı Mecnun Odyakmaz, Beşiktaş'ın Denizlispor ile yapacağı maç için ilginç sözler söyledi:



Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'ın Denizlispor'la oynayacağı maçı kastederek, "Eli her tarafa ulaşabilecek kulüpler bu tür karşılaşmaları kaybetmez." dedi.
Turkcell'in Süper Lig takımlarına destek amaçlı 360 Resteront'ta verdiği yemeğin bugünkü konuğu olarak basın mensuplarıyla biraraya gelen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamalarda, Şampiyonluğa olan inancının bitmediğini söyledi.
Türk spor basınının önde gelen isimleriyle biraraya gelen Başkan Otyakmaz, ''Beşiktaş Denizli'de puan kaybedebilir. Ya da yenilebilir. Biz de Galatasaray maçını kazanabiliriz. Tabi ki kaybedebiliriz de...Düşük de olsa şampiyonluk şansımız var; ancak eskiye oranla daha düşük olduğunu kabul etmek lazım.'' dedi.
Büyük takımların gücünün herkes tarafından bilindiğini de belirten Otyakmaz, ''Özellikle eli her tarafa ulaşabilecek kulüpler bu tür maçları kaybetmez. Herkes istediğini alıyor. Bu olumsuzluğu görerek şansımızın az olduğunu söyleyebilirim ama teknik ekibim ve camiamız şampiyonluk şansımızın sürdüğünün farkında ve bunun için mücadele edeceğiz.'' dedi.
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği yemekte Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.

CİHAN