PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex Kapadokya`ya Hayran Kaldı


alperen_ahmet
11-13-2007, 13:12
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007haber/aleks/alex_ve_maria_haber%20%5BKzmR5fh9%5D.jpg


Takım kaptanımız Alex de Souza, milli maç nedeniyle verilen 3 günlük izni değerlendirmek amacıyla eşiyle birlikte, peri bacalarıyla ünlü Kapadokya`ya geldi. Çevreyi gezen, balonla bölgede tur atanAlex, el halısı dokuma tezgahı atelyelerini de dolaştı.

Sakatlığı nedeniyle takımımızın Kayserispor`la oynadığı karşılaşmanın kadrosunda yer alamayan Alex, hafta sonunda eşiyle birlikte Kapadokya`ya geldi. Kaptanımız, turizm rehberi eşliğinde Zelve Ören Yeri, Uçhisar Kalesi ve çevresini, Çavuşin, Göreme beldelerini dolaşırken hayran kaldı.

Alex, geceyi musluklarından şarap akan otel olarak da bilinen ünlü sanatçılardan Maria Callas`ın da kaldığı Uçhisar Beldesi`ndeki butik Capadocia Cave Resort CCR Otel`de geçirdi. Otelden ayrılan Alex, eşiyle beraber daha sonra da balonla yöreyi gezdi.

Bu arada halı dükkanlarını gezen Alex ve eşi, ipek el dokuma halılarını hayranlıkla inceledi, Mağaza görevlilerinin ikram ettiği çayı da yudumladı. Brezilyalı futbolcumuz, daha sonra kozaların ipeğe dönüştürüldüğü ve dokunduğu el halısı dokuma tezgahı atelyelerine gitti, bu arada kendisini tanıyanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.