PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Knight Online Yeni Sürüm 1505 Patch


MetinCeylan
05-19-2009, 23:43
KnightOnline yeni sürümü download olarak yayınladı ancak henüz sunucular açılmadığı için bunun farkında değiliz. Bu yeni yama normal update ile çalışmamakta. 125MB lık bir dosya. Genel haber KnightOnlineWorld.Com resmi sitesinde yayınlandı. Dosyayı indirmek için altaki linki kullanabilirsiniz. Diğerleri uyanıp downloada gömülmeden siz download edin herkesten önce oyuna başlayın
BURAYA TIKLAYIN İNDİRMEK İÇİN (http://www.gamedaily.com/games/knight-online/pc/game-downloads/moradon-the-resurrection/5296/7083/)


Not : Bu verilen link KnighTOnlneWorld.Com resmi sitesinde verilen download linkidir. Aşırı yüklenme nedeni ile uzun bir süre siteye erişimde sorun yaşanabilir bizde bu sorunun aşılması için direk link adresini üyelerimize sunduk. Yukarıdaki dosyayı indirin ve kurun. Kurulum hatası alırsanız Ko yu sıfırdan kurmanız gerekecektir. Şu an saat 13:30 oyun henüz açık değil. Ancak Patch yüklenmekte şayet oyun açıldıktan sonra 1 hafta boyunca patch yüklemede sorun yaşayabilirsiniz. Siz şimdiden patchi yükleyin ve oyunun açılmasını bekleyin. Patchi yükledim oyuna giremiyorum diye şu an sormayın serverler kapalı. Serverelere yeni patchler yüklenmekte bu durum uzun sürebilirtahminimce akşam 8 9 gibi oyun gelebilri belkide daha erken gelebilir.

VoLKaN_PaK
09-17-2009, 17:04
Bizim bu cafede Knight yasak nedense indiremem o yüzden ama saolasın