PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn'de Beni Kim Sildi ve Kim Engelledi v4.0


MetinCeylan
05-19-2009, 23:11
http://i42.tinypic.com/30hy9fs.png

*******'e bağlanarak MSN Listenizi alıp sizi silenleri, sildiklerinizi görüntüler. msn.com uzantılı ******* adresleri dışındaki diğer tüm MSN adreslerinde sizi engelleyenler ile sizin engellediklerinizi de görüntüler. Program içinde şifrenizi bize gönderen kod parçacıkları yoktur. Güvenle kullanabilirsiniz.

Unutmadan! Bu programla kişi listenizi incelerken MSN'de "Taşınabilir Aygıtta Oturum Açtı" olarak ayarlanacaktır. Ancak bir ileti gelirse size iletilmeyecek. Bu durumda kişi listenizi inceleme işlemlerini kısa tutmanızı öneriyoruz. Ek olarak, oturum açtığınızda otomatik olarak çevrimdışı modda görüneceksiniz. Böylece siz listenizi incelerken arkadaşlarınız size mesaj göndermeyecek.

Programımızı kullanıp buraya yorum ekleyen arkadaşlarımızın yorumlarını elbette dikkate alıyoruz. Zaten programımızdaki yenilikleri yorumlarınızı değerlendirerek gerçekleştiriyoruz.

Güncelleştirmeler :
* Silinenler, Silenler, Engelleyenler gibi gruplandırma yapıldı.
* Tasarım değiştirildi.

Ayrıca kişi ekleme, kişi silme işlemlerini programa eklemeyi şimdilik düşünmüyorum. Nedeni olarak da; bu programla oturum açıp kişi listenizi yükledikten sonra tekrar MSN'den oturum açabilirsiniz. MSN'den oturum açtığınızda kişi listeniz programda yine görüntülenecektir. Eğer kişi listenizdeki adresleri silmek, kişi listesine adres eklemek gibi işlemler yapmak isterseniz bunu MSN'den yapmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.



MSN Messenger'dan zaten bizi silenleri görebiliyoruz. Bu programa ne gerek var ?" gibi yorumlara istinaden açıklama yapmak gerekirse, MSN Messenger'dan sizi silenlere her bir kişi için tek tek bakmanız gerekiyor. Ayrıca sizin sildiğiniz bir kişiye bakamazsınız. Sanırım dMSN'de bu da olabiliyor. Bu program ile hepsini aynı anda liste halinde çok daha hızlı ve kolay bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz.

Buradan

http://rapidshare.com/files/187601570/msn4.rar

Alıntıdır...