PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVEA'dan yepyeni bir tarife


Hasret
05-17-2009, 18:03
Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında, faturasız hat sahiplerine ev-iş ve tüm GSM numaralarıyla 2 dakikası 1 kontöre konuşma fırsatı sunduğunu duyurdu.

Avea'dan yapılan açıklamada, şirketin, faturalı abonelerine sunduğu tarifelerine, güçlü faturasız teklifler de eklediği belirtilerek, bu doğrultuda Avea'nın, HepsiBir tarifesi kapsamında abonelerine ''her yöne 2 dakikası 1 kontöre'' konuşma fırsatı sunarak operatör farkını faturasız hat sahipleri için de ortadan kaldırdığı savunuldu.
Avea HepsiBir tarifesi ile abonelerin, bir seferde 150 veya üzerinde kontör yükleyerek her yönü 2 dakikası 1 kontöre, 100 kontör yükleyerek ise her yönü dakikası 1 kontöre arayabildikleri belirtildi.
Avea Bireysel ve Kamu Segment Yönetimi Direktörü Emre Günerman, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'de ''Her Yöne'' tarifelerini başlatarak bir ilke imza attıklarını, şimdi bu tarifelere ek olarak faturasız hat abonelerine Avea HepsiBir tarifesi kapsamında, her yöne 2 dakikası 1 kontöre konuşma imkanı sunduklarını bildirdi.
Günerman, Avea olarak, hayata geçirecekleri yenilikçi çözümlerle rakiplerine oranla çok daha avantajlı teklifler sunmaya devam edeceklerini kaydetti.