PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 7 RC | Microsoft'un Sitesinden İndirilebilir


NOYAN
05-06-2009, 01:41
30 Nisan'da MSDN ve TechNet üyeleri için indirilmeye sunulan ve hemen akabinde de torrent ağlarındaki yerini alan Windows 7 RC'yi (Aday Sürümü) artık dileyenler Microsoft'un resmi sitesinden de indirebilir.
32 veya 64 bitlik versiyonlardan istediğini indirebilecek olan okurlarımızın ellerinin altındaysa halihazırda sadece 5 dil seçeneği bulunuyor. Bunlar İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Japonca.

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/images/windows-7/whats-new/screenshot_opaque.jpg

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/images/windows-7/whats-new/screenshot_clear.jpg

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/images/windows-7/whats-new/screenshot_devices.jpg

İndir: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

Windows 7 RC'yi indirmek için MSN, hotmail hesaplarınızla giriş yapmanız gerekiyor ve Microsoft sizden bir kaç bilgiyi doldurmanızı istiyor. Daha sonra size özel ürün anahtarı ve indirme adresi veriliyor.

Ne zamana kadar Windows 7 RC indirilebilecek?

Windows 7 RC'yi hemen indirmek için acele etmenize gerek yok, en azından Temmuz ayına kadar Microsoft sitesinden indirilebilir olarak sunulacak.

Kısıtlamalar nedir?

İşletim sistemi kullanımında herhangi bir kısıtlama yok, ancak bu Windows 7 RC'ler Haziran 2010'dan sonra çalışmayı durduracak. Mart 2010'dan sonra ise her 2 saatte bir sistem kapatılacak. O yüzden Windows 7 RC'yi sorunsuz kullanmak için 10 ayınız var.