PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göztepe 2. Lig'e Yükseldi


NOYAN
05-04-2009, 19:32
Göz - Göz 2.Lig'de!

http://www.ajansspor.com/resim/goztepe_logo.jpg



TFF 3.Lig Yükselme Grubu'nda 15. hafta tamamlandı ve bir takım daha 2.Lig'e yükseldi! Lüleburgazspor deplasmanından galibiyetle dönen Göztepe, bitime 3 hafta kala matematiksel olarak 2.Lig'e çıkmayı garantiledi..

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda 15. hafta tamamlandı ve lider Tepecik Belediyespor'dan sonra Göztepe de 2.Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Lüleburgazspor ile deplasmanda karşılaşan İzmir ekibi, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve bitime 3 hafta kala 33 puana ualaşarak, 5. sıradaki Anakara Demirspor'a 11 puan fark attı.

Lider Tepecik Belediyespor'un ilk yenilgisini aldığı haftada, Göztepe matematiksel olarak 2. Lig'e yükselmi garantilerken, Kahramanmaraşspor da 3. sırada yer aldı.

Alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle oluştu:
Tavşanlı Bld. 2 - 0 Ankara Demirspor
Pursaklarspor 1 - 4 Hatayspor
Bafra Bld. 2 - 0 Tepecik Bld.
İzmirspor 0 - 2 Kahramanmaraş
Lüleburgazspor 0 - 2 Göztepe

GÖZTEPE'NİN KARNESİ
2008-2009 sezonuna TFF 3. Lig 2. Grup'ta başlayan Göztepe, oynadığı 18 karşılaşmada 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyetle grubu lider bitirerek, yükselme grubunda oynamaya hak kazandı.

Yükselme grubunda 14. haftaya kadar 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı takım, 15. hafta müsabakasında da deplasmanda Lüleburgazspor'u 2-0 mağlup etti.

Göztepe, bu sonuçla bitime 3 hafta kala 4 takımın doğrudan TFF 2. Lig'e yükseleceği yükselme grubunda, 5. sıradaki Ankara Demirspor'un 11 puan önünde yer alarak, gelecek sezon bir üst ligde mücadele etmeyi garantiledi.

''Buldozer'' Fevzi Zemzem, kaptanlar ''İngiliz'' Nevzat Güzelırmak, ''Kestane'' Gürsel Aksel, ''Çarli'', Çağlayan Derebaşı, ''Panter'' kaleci Ali Artuner gibi isimlerle UEFA Kupası'nda (o yıllardaki adıyla Avrupa Fuar Şehirleri Kupası) 1967-68 sezonunda yarı finale yükselme başarısı gösteren ve ''Avrupa Kupaları'nda yarı final oynayan ilk Türk futbol takımı olma özelliğini taşıyan Göztepe, 2002-2003 sezonunda Turkcell Süper Lig'e veda ettikten sonra yer aldığı liglerden her yıl bir kademe düşerek amatör kümeye kadar inmişti.

Geçen sezon amatör kümede mücadele eden Göztepe, TFF 3. Lig'e yükselme müsabakalarında başarılı olamamış, ancak sezon başında Aliağa Belediyespor'un isim haklarını alarak TFF 3. Lig'de mücadele etmeye başlamıştı.

ajansspor

_SoN_
05-05-2009, 10:19
hayırlı olsun,umarım birinci ligte tekrar görmekte nasip olur.

NOYAN
05-19-2009, 01:03
hayırlı olsun,umarım birinci ligte tekrar görmekte nasip olur.

inşallah abi.

TFF Üçüncü Ligi’ne pazar günü Tepecik Belediyespor maçı ile veda edeceğiz. Maçımızı saat 20.00’de Alsancak'ta oynamak için TFF’den yanıt bekliyoruz.

Alemin Kralı Alsancak’a doğru

http://www.goztepe.org.tr/pics/20090509sevinc.jpg

Ve geri sayım başladı. TFF Üçüncü Lig’de son 90 dakikanın hazırlıklarını sürdüren Göztepe’miz Pazar gününü şölene çevirmek için yoğun çaba içerisine girdi. Veda maçımızın Pazar günü Alsancak Stadı’nda saat 20.00’de oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurumuzu yaptık.
Hem TFF hem de Tepecik Belediyespor gece maçı önerimizi kabul etti. Resmi yazıyı bekliyoruz. Pazar gününün kulübümüze yakışır bir şekilde organize edilmesi için de çalışmalar son aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Bandosu, kupa töreni gibi etkinlikler geceye renk katacak.
İletişim ve İş Geliştirme Direktör Vekilimiz Ünver Ergün, Yönetim Kurulumuzun takımımızın İkinci Lig’e, Tepecik Belediyespor’u yenerek birinci sırada çıkacağına inandığını belirterek, “O gece sekiz yıllık özleme nokta koyma gecesi olacak. Göztepe’ye yakışır bir ambiansı Alsancak Stadı’na yansıtacağız. Taraftarlarımızdan da tek isteğimiz o geceye yakışır bir şekilde sadece takımlarının şampiyonluğunu kutlamaları.” dedi.

http://www.goztepe.org.tr/haber_detay.asp?id=347