PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivaslılar, 'Beşiktaş'ın yenilmesini' kutladı


Melancholy
05-04-2009, 01:29
http://resimler.haberler.com/haber/717/sivasspor-un-galibiyeti-vali-dahil-herkesi-sokaga_o.jpg (http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=1656717)

Sivaslılar, 'Beşiktaş'ın yenilmesini' kutladı

Kendi takımlarının aldığı sonuca sevinemeyen Sivaslılar, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenmesinin ardından sokaklara döküldü. Sivasspor bayraklarıyla konvoy oluşturan taraftarlar, "Şampiyon Sivasspor" sloganları attı.

Turkcell Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren 30. hafta maçları Sivaslıları hem üzdü, hem sevindirdi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor ve Beşiktaş rakiplerine yenildi. Saat 15.00'da başlayan Sivasspor-Gaziantepspor karşılaşması 2-1 Gaziantep'in üstünlüğü ile sonuçlanırken, Sivaslılar büyük üzüntü yaşadı. Zirve yarışının diğer ortağı Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile olan ve 20.00'da başlayan karşılaşmanın sonucu ise Sivaslıları sevindirdi.

Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maç sonrası Sivasspor taraftarları cadde ve sokaklara döküldü. Ellerinde Sivasspor bayraklarıyla sevinç gösterisinde bulunan taraftarlar, Sivasspor'un zirvedeki yerini korumasını kutladı.

Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarına çıkarak "Her zaman her yerde en büyük Sivas" ve "Sivaslı uyuma takımına sahip çık" sloganları attı.

Sevinç gösterileri gece geç saatlere kadar devam etti.

(CİHAN)