PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bank Asya’da Sular Isınıyor


Melancholy
05-01-2009, 18:43
http://www.medyaspor.com/Files/Images/2009_05_01_giresunspor.JPG


Puan olarak düşme hattına daha yakın olan takımlardan Giresunspor, evinde ilk 6 mücadelesini sürdüren Çaykur Rizespor, Sakaryaspor ve Samsunspor'la karşılaşacak.

Ligin bitimine iki hafta kala, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor dışında bütün takımların ya ilk 6 içinde yer alma, ya da düşmeme çabası içinde bulunduğu ligde yarınki müsabakalar, düşme hattındaki takımların durumlarını biraz daha netleştirecek.

Son 3 sıradaki ekiplerin TFF 2. Lig'e düşeceği ligde, yarın tüm karşılaşmalar saat 15.30'da başlayacak. Puan olarak düşme hattına daha yakın olan takımlardan Giresunspor, evinde ilk 6 mücadelesini sürdüren Çaykur Rizespor'u, özellikle ikinci devredeki performansıyla dikkati çeken Sakaryaspor da evinde Samsunspor'u ağırlayacak.
Sakaryaspor ile aynı puana sahip olan, ancak kendi aralarında yaptığı maçlarda geride bulunan Güngören Belediyespor ise evinde Orduspor'u ağırlayacak. Ligin son sırasındaki Malatyaspor ise Kartalspor deplasmanında puan arayacak. Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul deplasmanında puan kaybetmesi durumunda gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek.

Ligde, Pazar günü de ilk 2'yi belirleyecek olan Manisaspor-Diyarbakırspor maçı ve ilk 6'ya kalacak son takımın belirlenmesi açısından önemli olan Karşıyaka-Boluspor ve Adanaspor-Altay müsabakaları oynanacak.

Yarın saat 15.30'da başlayacak maçların programı şöyle:

Giresunspor-Çaykur Rizespor
Güngören Belediyespor-Orduspor
Sakaryaspor-Samsunspor
Kayseri Erciyesspor-Kardemir Karabükspor
Kartalspor-Malatyaspor

AA