PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En popüler ücretsiz güvenlik yazılımlarından biri olan Anti-Malware, bir buçuk yıldır


kelebek35
04-27-2009, 11:10
Saat başı ücret kesen bir devasa online oyun olur mu? Olursa çekik gözlü dostlarımız bu oyuna ne kadar harcar?


Shanda Interactive Entertainment'in devasa online oyunu Aion, henüz 16 Nisan'da yayınlanan yeni "Yao Sai Pen Long" senaryosuna ilk dört gününde 1 milyonun üzerinde Çinli oyuncunun akın ettiği açıklandı. Benzerine nadir rastlanacak bir yöntemle, oyunculara oynadıkları saate göre ücret kesen Shanda Interactive, dört günde 1 milyondan fazla Çinli'nin en az bir saatliğine yeni senaryoya katıldığını duyurdu. CrySis'in Motoruyla Yapıldı
Uzak Doğu'da hayli popüler olan ve Crytek'in CryEngine motorunu kullanan Kore yapımı Aion'un Vahşi Batı(!) sürümü ise, Aion: Tower of Eternity ismiyle sonbahar aylarında Avrupa ve ABD'deki oyuncularla buluşacak. NCSoft'un Steam üzerinden yayınlayacağı oyunun ücretlendirmesi hakkında şimdilik bir bilgi yok.
http://static.shiftdelete.net/img/article/aion-hatun1240763007.jpg
:: Saat başına ücret kesen oyun olur mu? (http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/80453-cinliler-yine-abartti.html)

Erhan Kahraman (http://shiftdelete.net/erhan_kahraman-iletisim.html) - http://shiftdelete.net (http://shiftdelete.net/cinliler-yine-abartti-10513.html)