PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Ersun Yanal'ın bileti kesildi


Melancholy
04-27-2009, 00:05
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1233421954-yanal.jpg
Ve Ersun Yanal'ın bileti kesildi

Bordo-Mavili ekipte ayrılık rüzgarları esiyor... Sivas karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrası yönetim Ersun Yanal'ı gözden çıkarttı...


Trabzonspor’da Sivasspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası yönetim, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yanal ile devam etmeme konusunda fikir birliğine vardı.

Turkcell Süper Ligi’nin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor’a 3-0 mağlup olarak, şampiyonluk umutlarına büyük ölçüde veda eden Trabzonspor’da yönetim kurulu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Ersun Yanal ile yola devam etmeme kararı aldı.

Bu kararın alınmasında son haftalarda yaşanan puan kayıpları önemli rol oynarken, bazı yöneticilerin Yanal’ı hemen göndermekten yana tavır koyduğu, bazılarının ise şu anda yapılacak bir teknik heyet değişikliğinin takıma katkı yapmayacağını savunduğu öğrenildi.

Sivasspor maçı sonrası morali oldukça bozulan Kulüp Başkanı Sadri Şener’in ise bu konuda net bir fikir belirtmediği belirtildi. Şener’in maç sonu yaptığı, “Kendi emeklerime üzülüyorum. Yönetimin çabalarına üzülüyorum. Biz zaten bu futbolla şampiyon olamayız. Mağlubiyeti de gidin hocaya sorun” açıklaması ise Yanal’a olan tepkisini gözler önüne serdi.

Bu arada yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında Ersun Yanal ile ilgili radikal kararlar alınabileceği de belirtildi. Ancak Yanal’la kalan 5 maçta devam edilmesi durumunda alınacak sonuçların, sezon sonundaki devam etmeme karanının ertelenmesine veya öne alınmasına neden olabileceği belirtildi.

internetspor