PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesajlarınıza iPhone arayüzüyle bakın!


Hasret
04-23-2009, 22:22
Symbian yıllardır değişmeyen arayüzü ile size de sıradan ve basit gelmeye başladıysa yazımızda bahsettiğimiz bu program sizi fazlasıyla memnun edecektir.

Symbian'ın uzun yıllara dayanan mobil cihazlarda deneyimine karşın görsellik konusunda iPhone'dan bir parça geri kaldığı bir gerçek. İşte tam bu noktada Symbian'ın 3. parti uygulama konusundaki ezici üstünlüğü bu açığı da başarıyla kapatıyor. Mesajlarınızı bir anlık mesajlaşma yazılımı havasında size sunan program aynı numaralardan gelen mesajları da otomatik olarak gruplandırarak takibini kolaylaştırıyor.
Uygulama ilk kurulumun ardından açılışta önceki mesajlarınızı senkronize etmek isteyip istemediğinizi soruyor. Senkronize işlemi çok uzun sürmüyor. Basit birkaç adımın ardından program arkaplanda çalışmaya devam ederek gelen mesajları programın üslubunda takip etmeye başlıyorsunuz.

http://static.shiftdelete.net/img/article/smsifon1240413491.jpg
Uygulamanın mesajları gruplandırması oldukça başarılı
Sahte sms, ileri tarihli sms fonksiyonları da bulunan program kısa yol tuşlarıyla kolay bir kullanıma ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Bu yeni sürümde önceki sürümlere nazaran çok fazla bir değişiklik yok. Ancak yoğun kullanımda programdan atma sorunu düzeltilmiş, bilinen buglar giderilmiş ve her Symbian sürümü için tek bir sis dosyası haline getirilmiş. N82 ve 5800XM ile denediğimiz ve buradan (http://rapidshare.com/files/224366404/Free-iSMS.v1.02.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Unsigned.Freew are.by.junnikokuki.sis) indirebileceğiniz uygulama Unsigned olduğundan sertifikalandırmanız gerekmektedir