PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Palm'in Yeni Windows Denemesi


Hasret
04-23-2009, 22:14
Palm meraklıları, sizlere sıklıkla hakkındaki gelişmeleri aktardığımız 'pre'yi beklerken Windows Mobile tabanlı Treo Pro farklı ülkelerdeki vitrinlerde yerini almaya devam ediyor.

Windows Mobile 6.1 Professional Edition'la gelen Palm Treo Pro için ilk söyleyebileceğimiz tasarımına bir hayli özen gösterildiği. Sunduğu özelliklerle tam bir iş telefonu olan Treo Pro için Palm yetkilileri iş ve günlük kullanım için dengeli bir ürün ürettik yorumunu yapıyor.

http://static.shiftdelete.net/img/article/treopro11240427533.jpg
Treo Pro, bir iş telefonu için oldukça şık bir tasarıma sahip.
Mobil Outlook, Word ve Excel gibi tipik Windows Mobile özelliklerini listesinden çıkarmayan ürün dahili GPS ve kablosuz ağ desteği ile iş dünyasının ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor. Ürünün e-posta desteği ise Microsoft'un diğer servislere karşı daha rahat davrandığının bir işareti olarak kabul edilebilir. Treo Pro kullanıcıları, sadece üç adımda POP3 destekli e-posta hesapları dışında Gmail ve Yahoo! Mail hesaplarını da rahatlıkla sisteme ekleyip kontrol edebiliyor.

Palm'in biz iş ve günlük kullanım için dengeli bir ürün ürettik iddiası müzik ve video kısmında hayat buluyor. Windows Media Player Mobile'ın yüklü olarak geldiği sistemde fotoğraf ve videolarınızı rahatlıkla arşivleyebiliyorsunuz. Üründe microSDHC kart desteği bulunması ise yeni teknolojileri kullanma konusunda cömert davranıldığını gösteriyor.