PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B planı hazır!


*fanii*
11-13-2007, 11:10
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Feldkamp087_1311.jpg





B planı hazır!

Gidiş kötüye döner ya da Alman teknik adam ayrılmak isterse yönetim, Mustafa Denizli veya Abdullah Avcı arasında bir seçim yapacak.

B planı

Gidiş kötüye döner ya da Alman teknik adam ayrılmak isterse yönetim, Mustafa Denizli veya Abdullah Avcı arasında bir seçim yapacak.

İSİMLER BELİRLENDİ

Son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle Galatasaray'da geleceği tartışılmaya başlanan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp için yönetimin, B planı hazırladığı öğrenildi. Fox TV'nin haberine göre sarı-kırmızılı takımda gidişin kötüye dönmesi ya da Alman teknik adamın ayrılmak istemesi halinde devre arasında takım yeni bir
isme bırakılacak. Kulislerde konuşulan diğer bir görüş ise Kalli'nin tribüne çıkarılıp, yeni bir hoca ile birlikte takımın yönetilmesi.

ÖNCELİK AVCI'DA

Sarı-kırmızılı yönetimin ilk hedefi, İstanbul Büyükşehir Belediye'yi geçtiğimiz sezon şampiyon yaparak, Turkcell Süper Lig'e çıkarmayı başaran Abdullah Avcı. Genç teknik adam, bu sezon da takımıyla gösterdiği müthiş performansla yöneticilerin favorisi durumunda. Galatasaray'da konuşulan diğer bir aday ise Mustafa Denizli. İran ile bağlarını tamamen koparan ve şu anda boşta olan tecrübeli çalıştırıcı da Aslan'ın gündeminde yer alıyor.