PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zardanadam ve Yeni Albümü "Kafam Seninle Güzel"


tomqoliq
04-17-2009, 19:39
Zardanadam üç yıllık bir aranın ardından yeni bir albümle geri dönüyor. Hayatın ve aşkın acımasız bir doğallıkla değişen yüzlerini, hüzünlü bir ironiyle dile getiren Kafam Seninle Güzel, ‘tutunamayanlar’a ya da zar zor da olsa ‘kıyısından yakalayanlar’a yazılmış açık bir mektup. Mektubun iletisi de kendisi gibi açık: Zarları yeniden yuvarlayın!

2001 yılında kurulan Zardanadam, davulda Cem Polat, vokalde Erbatur Çavuşoğlu, ritm gitarda Utku Doğruak, solo gitarda Tolga Kaya, basgitarda Paşa Altın’dan oluşuyor. Bugüne kadar Tamamböceği, Korsan, Dibini Gör ve Kalbim Yok albümlerinin yanı sıra Süreyya ve Sevgililer Günü isimli iki de single yayınlayan Zardanadam, tüm şarkılarını dinleyicileriyle aracısız paylaşıyor.

İlk olarak grubun resmi sitesinden yayınlanacak olan albümün CD formatında çoğaltımı ve dağıtımı Mayıs ayında başlayacak. On şarkıdan oluşan albümün süpervizörlüğünü Deniz Yılmaz, prodüktörlüğünü ise Zardanadam üstlendi. Kayıtları Deneyevi’nde yapılan Kafam Seninle Güzel’in mixlerini Taylan Özdemir, mastering işlemlerini ise Çağlar Türkmen üstlendi. Tüm görsel tasarımları Umut Töre tarafından yapılan albümün ilk klibi Gökçe Pehlivanoğlu yönetmenliğinde Tadım Yok’a çekildi. Kafam Seninle Güzel 13 Nisan sabahı postaya verildi…

Dinlemek isterseniz, Kafam Seninle Güzel aşağıdaki adreslerde sizi bekliyor:

-Resmi Site : http://www.zardanadam.com

-MySpace : http://www.myspace.com/zardanadamfans

Albüm Tanıtım Gecesi : 8 Mayıs 2009 Cuma @ Beyoğlu – Studio Live