PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 27 Nisan’da JJ Balans’ta HAIL!..


tomqoliq
04-17-2009, 19:37
http://www.anatolianrock.com/images/news_images/548265465haller_b.jpg
HAIL! (Judas Priest, Sepultura ve Megadeth Grupları Elemanlarının Yeni Cover Projesi)

Yıllardır İstanbul barlarında, klüplerinde "cover" çalan gruplardan Megadeth, Sepultura, Judas Priest gibi grupların şarkılarını dinlediniz. Peki, bu şarkıları bizzat sahiplerinden dinlemeye ne dersiniz?

İşte bu grupların üyeleri HAIL! adlı cover projesinde bir araya geldi ve sizleri hem kendi gruplarının, hem de ****llica, Iron Maiden, Black Sabbath, AC/DC, Deep Purple gibi grupların şarkılarıyla coşturmaya geliyorlar.

Her biri sahne performanslarıyla rüştünü ispatlamış müzisyenlerden kurulu HAIL! Türk müzikseverlere unutulmaz ve eğlenceli bir gece yaşatmak için İstanbul’a geliyor.

27 Nisan 2009 Pazartesi gecesi Jolly Joker Balans’ta olanlar ileride anlatacak güzel bir anıya daha sahip olacak!

Ayrıca geceye katılacak heavy ****l tutkunlarını yine Mood Production
tarafından düzenlenen "Onlar Gelmezse Biz Gideriz!" adlı AC/DC
Yunanistan Turu ile ilgili çok özel fırsatlar bekliyor.



Mekan : JOLLY JOKER BALANS – Taksim / İstanbul
Tarih : 27 Nisan 2009 Pazartesi
Kapı Açılış : 20:00


BİLET SATIŞ NOKTALARI:
Pena Müzik – Beşiktaş
Riot Shop – Bakırköy
Köstebek – Taksim
Hammer Müzik – Kadıköy
Biletix (http://www.biletix.com/event.htm?id=KKJN4)



Vokal: Tim "Ripper" Owens (ex- JUDAS PRIEST, ex- ICED EARTH, YNGWIE J. MALMSTEEN)

Basgitar: David Ellefson (ex- MEGADETH)

Gitar: Andreas Kisser (SEPULTURA)

Davul: Jimmy De Grasso (ex- MEGADETH, ex- SUICIDAL TENDENCIES)

Vokal: Tim "Ripper" Owens

Judas Priest tribute grubu da dahil bir çok grupta solistlik yapan Tim Ripper Owens’ın hayatı 1996 yılında Judas Priest’e solist olarak girmesiyle değişir. 2003 yılına kadar Judas Priest ile sayısız konsere çıkan Owens, grupla 2 albüm kaydettikten sonra gruptan ayrılır. Iced Earth, Yngwie J. Malmsteen gibi önemli isimlerle de albümler kaydeden Owens, 2009 yılında ilk solo albümünü çıkaracak.

Tim Ripper Owens’ın Judas Priest’e solist olarak girmesi o kadar ilginç bir şekilde gerçekleşmiştir ki başrolünü Mark Wahlberg ve Jeniffer Anniston’ın paylaştığı ROCKSTAR isimli 2000 yapımı filme de konu olmuştur. Tim Ripper Owens ilk kez Türkiye’de sahne alacak.


Bas Gitar : David Ellefson

1983 yılında ****llica’dan kovulan Dave Mustaine ile aynı apartmanda yaşayan David Ellefson, ilginç bir tanışma sonrası Megadeth’i kurarlar. Grubun 2002 yılında dağılmasına kadar yayınladığı bütün albümlerde yer alan David Ellefson, 2004 yılında grubun yeniden toplanmasında kadroya dahil olmaz. Birçok kez en iyi bas gitarist ödülü alan David Ellefson ayrıca F5 grubunda çalmakta ve bas gitar eğitim dvd’leri yayınlamakta.

David Ellefson daha önce 2001de Megadeth ile İstanbul’da sahne almış ve 3.000’den fazla hayranına konser vermiştir.


Gitar : Andreas Kisser

1986 yılından beri Brezilyanın en büyük grubu Sepultura’nın gitaristliğini yapan Andreas Kisser, 1997de grubun solisti Max Cavalera’nın ayrılıp Soulfly’ı kurması sonrasında grubun lideri konumuna geldi. Grubuyla birlikte Arise, Chaos AD, Roots, Nation gibi tüm zamanların en çok satan ****l albümlerine imza atan Andreas Kisser ayrıca bu yıl ilk solo albümünü yayınladı.

Andreas Kisser daha önce 2003 ve 2005’te Sepultura ile Türkiye’de sahne almış ve 2.500’den fazla hayranına konser vermiştir.


Davul : Jimmy De Grasso

Alice Cooper, Y&T, Lita Ford, Ozzy Osbourne ve Suicidal Tendencies gibi ünlü müzisyen ve gruplarda davul çalan Jimmy DeGrasso, 1997’de Megadeth’in turnesinde davulcu olarak görev alır. Hatta, turneden çok kısa bir süre önce davet edildiği için günlerce walkman ile Megadeth şarkılarını dinleyerek ezberleyen DeGrasso, turne sonrasında grubun resmi davulcusu olur ve grupla birlikte Risk ve World Needs A Hero isimli albümleri yayınlar. David Ellefson gibi Megadeth’in 2004teki birleşmesinde gruba geri dönmez. Birçok müzisyen ve grupla çalışmalara devam eden DeGrasso ayrıca David Ellefon ile birlikte F5 grubunda çalmaktadır.

Jimmy DeGrasso daha önce 2001de Megadeth ile İstanbul’da sahne almış ve 3.000’den fazla hayranına konser vermiştir.


-Grubun sahnede çalacağı şarkıların bazıları :

Ace of Spades (MOTÖRHEAD), Territory (SEPULTURA), Symphony of Destruction (MEGADETH), Walk (PANTERA), Balls To The Walls (ACCEPT), Neon Knights (BLACK SABBATH), Wrathchild (IRON MAIDEN), ****l Gods (JUDAS PRIEST), Peace Sells / Paranoid (MEGADETH - BLACK SABBATH medley), Whiplash (****LLICA)