PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Efes Pilsen One Love Festival 8" Hakkında...


tomqoliq
04-17-2009, 19:36
Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da misafirlerinin ayaklarını yerden kesmeye, yemeğe, içmeye, müziğe ve dansa doyurmaya hazırlanıyor.

Etkinlik, 20 Haziran Cumartesi günü indie-rock, 21 Haziran Pazar günü ise elektro pop müziğiyle "santralistanbul" da yapılacak. Efes Pilsen One Love Festival biletlerinin ön satışı ise başladı.

Pozitif tarafından organize edilen Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi kapılarını saat 14.00’de açacak ve eğlence gün boyu aralıksız devam edecek. Açık havada bol oksijen ile enerji depolayacak festivalciler, yılın en uzun gününde kendilerine, güneşe, arkadaşlarına ve keyif aldıkları her şeye daha fazla zaman ayırma şansı yakalayacaklar.

Temponun bir saniye bile düşmeyeceği festivalin bu yılki ana konukları indie-rock’ın son dönemlerdeki en güçlü temsilcisi olarak anılan Klaxons ile electro-pop müziğin Norveçli temsilcisi Röyksopp.

-Klaxons Biyografi :

Son zamanların en gözde İngiliz gruplarından biri olan Klaxons, Gravity’s Rainbow adını taşıyan ilk single çalışmalarını 2006 Nisan’ında Angular Records etiketiyle piyasaya sürdü ve başarı basamaklarını kısa zamanda tırmandı. Klaxons, ikinci single çalışması Atlantis to Interzone’u yayınlandıktan sonra NME dergisinin en favori gruplarından biri haline geldi ve ardından Polydor ile anlaşma imzaladı. Xan Valleys’in 2006 sonunda yayınlanmasından sonra İngiltere’nin Reading ve Leeds gibi önemli festivallerde sahne aldı. 2007’nin başında Myths of the Near Future albümünün piyasaya sürülmesinin ardından, Mercury ödülünü kazandı.

Klaxons, 2009’da çıkacakları dev dünya turnesi kapsamında 20 Haziran’da İstanbul’da Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.


-Röyksopp Biyografi :

Elektronik müzik dünyasında, artık neredeyse bir marka haline gelen gruplardan Röyksopp, 90’ların başlarında birlikte çalışmaya başlayan Torbjorn Brundtland ve Svein Berge’den oluşuyor. 1998’de resmi olarak Röyksopp adı altında bir araya gelen ikili Telle etiketi ile birkaç single yayınladıktan sonra Wall of Sound ile anlaşma imzaladı. İkili eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan ilk albümleri Melody A.M’i 2001’in sonuna doğru piyasaya sürdü. Beck ve Annie gibi müzik dünyasının en sevilen isimleriyle turneler gerçekleştiren Röyksopp, 2005 yılında The Understanding albümünü çıkardı. Albüm grubun elektronik müzik dünyasını temelden değiştirdiğinin gerçek bir kanıtı oldu.

Yeni bir albüm bekleyen hayranlarına önce grubun canlı performanslarından oluşan Röyksopp’s Night Out sunulurken, tekrar stüdyoya kapanan Röyksopp, bu yıl yeni albümleri Junior ile müzik dünyasına geri döndü. Junior albümünü tanıtmak için çıktıkları dünya turnelerinin duraklarından biri olarak İstanbul’u seçen ikili, Türkiye’de verecekleri ilk konserle 21 Haziran’da Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde gönüllerde unutulmaz bir performans bırakmayı hedefliyor.


Yılın en uzun eğlencesi Efes Pilsen One Love Festival 8′in programında yer alacak diğer sanatçıların çok yakında açıklanacağı belirtilmiştir.

Bilet fiyatları :
Tam : 45,00 TL
Öğrenci : 33,50 TL (Sınırlı Sayıda)

Organizasyon Bilgileri :
- Kapı açılış 14:00
- 18 yaş sınırı vardır.
- Konser düzeni ayaktadır.
- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
- Festival alanindaki ses düzeni geçici duyma bozukluguna yol açabilir.

baddük
06-16-2009, 14:53
yaa çok gitmek istiyorum ama fena tersoyum buaralar. şimdi 30 lira bilet en az bide içerde içeceğin yiyeceğin falan derken haydi bakalım bi ton para gitti... :( tricky gelio aslında onu dinlemek istiyorum çok. bakalım avantadan bilet arıyorum artık :) bi iki çekilişe katıldım ama kazanamadım. sizin var mı bildiğiniz bi kaynak ??? :yeah::yeah::yeah:

baddük
06-16-2009, 15:04
aha biyerde buldum ama burdan da kazanmak için yarışmaya falan girmen gerekiyomuş yaaa :(
bi deniyim ben yinede denemek istyeyen varsa denesin www.gogogo.com.tr (http://www.gogogo.com.tr)

kont
06-17-2009, 13:15
üç gün var, yarışsan da kazanman zor gibi

tomqoliq
06-17-2009, 19:51
aha biyerde buldum ama burdan da kazanmak için yarışmaya falan girmen gerekiyomuş yaaa :(
bi deniyim ben yinede denemek istyeyen varsa denesin www.gogogo.com.tr (http://www.gogogo.com.tr)
paylştğn içn saol:)