PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir aslanla bukadar yakın olabilirmisiniz...


ALONE53
04-16-2009, 17:03
İngiltere'de yaşayan Anthony Burke ve John Rendall isimli iki arkadaş, 1969 yılında Londra'daki bir mağazada aslan yavrusu gördü. Çok sevdikleri yavruyu satın aldılar ve ismini Christian koydular.

Henüz 2 aylık yavruyu evlerinde süt ve taze etle beslediler. Evin bir sakini haline gelen Christian, bahçeye çıkıyor, komşu çocuklarla oynuyor hatta onlarla alışverişe bile gidiyordu.

5 ay sonra, aslan bakılmayacak kadar büyüdüğünde, onun da iyiliğini düşünerek Kenya'daki bir milli parka gönderdiler. Aslan doğa içinde yaşayacak ve daha mutlu olacaktı.

Burke ve Rendall, 1 yıl sonra Christian'ı görmek için milli parka gitti. 100 kilo olan Christian eski dostlarını unutmamıştı. Rendall ve Burke'ü gören aslan, evcil bir kedi gibi boyunlarına atıldı ve dakikalarca onlarla oynadı.

Bu kavuşma anını gösteren video, 38 yıl sonra geçen aylarda YouTube'a konuldu. Bu kavuşma anını, 60 milyon insan izledi..."

O VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1356
O videoyu kızım sayesinde ben de izlemiştim. Park yöneticileri bunun çok tehlikeli olabileceği gerekçesiyle izin vermemişler önce, fakat ısrarlar karşısında fazla da dayanamamışlar.

Christian iki eski arkadaşını önce uzaktan görüyor, sanki emin olabilmek için yaklaşıyordu onlara. Sonra ani bir kararla fırlıyor, koca cüssesinin ağırlığı altında yıkılayazan arkadaşlarını sarılıp öpüyordu.

Kızıma cevabımda, bunun bir gün bir film hilesi olduğunun ortaya çıkması durumunda ne kadar üzüleceğimi yazmış, "umarım hakikidir, bir film hilesi değildir" demiştim.

Şimdi, hakiki olduğunu öğrenmekle ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz...


(Yeni Aktüel)

http://www.haber7.com/haber/20090416/O-video-gercekten-gercekmis-IZLE.php

NOYAN
06-15-2009, 12:15
helal olsun, kediyle oynar gibi oynamışlar :)