PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaelispor Taraftarı da Ayaklandı !


Melancholy
04-14-2009, 21:38
http://www.medyaspor.com/Files/Images/2009_04_13_HOdrimeydan_1.jpg



Kocaelispor Taraftarı da Ayaklandı!


Kocaelisporlu taraftarlar, TFF'nin Levent Şubesi'nde binasına yürüme hazırlığı yapıyor. "Sabrımız kalmamıştır" diyen taraftarların bildirisi şu şekilde:
Kısa ismi Kostad olarak bilinen, Kocaelisporlı Taraftarlar Derneği yaptıkları yazılı açıklama ile 17 Nisan Cuma günü TFF'nin İstanbul Levent Binası'na yürüyeceklerini bildirdiler.

Kocaelisporumuzun olmadığı bir lig Süper Lig çoşkusundan, renginden ve güzelliğinden çok şey kaybetmiştir bir ligdir diyen grup kamuoyuna şöyle seslendi:

"TÜRK FUTBOL KAMUOYUNA

Ülke futbolumuzun köklü kulüplerinden KOCAELİSPORUMUZ'UN güzide taraftar Grubu "HODRİ MEYDAN" olarak bu açıklamamızı KAMUOYU ile paylaşmak istiyoruz.

Turkcell Süper Ligi'nin 2.yarısına yeni oluşturulan onurlu ve şahsiyetli futbolcu kadromuz ile yeni bir başlangıç yaptık. Ülke Sanayisinin Kalbini oluşturan ve Devletimize en çok vergiyi veren kentimizde, forma reklamı bulamayan, içinde bulunduğu borç batağının ağır yükünü taşıyan, kent büyüklerinin Valisinden,Milletvekiline kadar hepsi dahil olmak üzere ilgisizliğinden muzdarip olan Kulübümüz , kendi bünyesinde zaten bir VAR OLMA MÜCADELESİ vermektedir.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen kendi takımına forma reklamı dahi veren ONURLU ve ŞAHSİYETLİ FUTBOLCU KADROMUZ ; sahada terinin son damlasına kadar EMEK vererek ve MÜCADELE ederek başarılı sonuçlara imza atmış ve ligde kalma inancımızı en üst seviyeye taşımıştır.

TÜRK FUTBOL KAMUOYU tarafından ilgi ile izlenen ve TAKDİR Edilen bu "VAR OLMA" inancımız ve mücadelemiz lig sonuna kadar artarak devam edecektir. Yaşadığımız bu iç sıkıntılarımız yetmezmiş gibi takımımızın futbol sahası içerisinde maçlarını yöneten HAKEM TRİOLARININ ; ADİL ve ADALETLİ YÖNETİM ANLAYIŞI GÖSTERMEK YERİNE ;
Maçlarımızı yönetme tarzlarının , ART NİYETLİ olmasına inanmak istemediğimiz, niyetten bağımsız olduğunu düşünmek istediğimiz BARİZ ve ALENİ hatalarla dolu olduğunu İZLEMEKTE ve maç sonuçlarının ALEYHİMİZE TECELLİ ETTİĞİNİ ÜZÜLEREK GÖRMEKTEYİZ.

Ülke Futbol KAMUOYUNDA takımımıza olan İNANILMAZ BAĞLILIĞIMIZ ve SONSUZ DESTEĞİMİZ ile çok iyi bilinen ve tanınan HODRİ MEYDAN Grubu olan bizler; Centilmenliğimiz ile ,Stadımızda Küfür ve şiddeti silen ve buna öncelik eden taraftarlarız.

İzmit'e gelen bütün misafir takım taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayan ve gittiğimiz her yerde SAYGINLIĞIMIZA YAKIŞIR şekilde KARŞILANAN, ÜLKEMİZ TARAFTAR Grupları içerisinde en çok sempati duyulan ve en çok sevilen HODRİ MEYDAN GRUBU olarak sizlere sesleniyoruz.

Haklı Tepkimiz sık sık tekerrür eden ADALETSİZLİĞE ve bu duruma ISRARLA GÖZ YUMULMASINADIR. Bizler Geçmişimizde 2 Hakeme (Serdar Çakman ve Mutlu Çelik) düdük bıraktıran bir camianın TARAFTARLARIYIZ.
Üzülerek görmekteyiz ki Hiç bozmadan SERGİLEDİĞİMİZ ADAM GİBİ DURUŞUMUZ ve CENTİLMENLİĞİMİZ , Bazı Karanlık güçler ve Kirli Eller tarafından Israrla "SUİSTİMAL EDİLMEKTEDİR".

Canımız bir çok defa YAKILMIŞ ve artık SABRIMIZ KALMAMIŞTIR... Bugün itibarı ile ve bu saatten sonra UĞRAYACAĞIMIZ en ufak bir HAKSIZLIĞA ve ADALETSİZLİĞE ,kesinlikle ve kesinlikle TEPKİSİZ KALMAYACAĞIMIZI, buradan ÜLKE FUTBOL KAMUOYUNA ALTINI ÇİZEREK BEYAN EDERİZ.
KOCAELİSPOR hangi ligde olursa olsun o ligin coşkusudur, rengidir, güzelliğidir. Oysa ki KOCAELİSPORUMUZ'UN olmadığı bir SÜPER LİG coşkusundan, renginden ve güzelliğinden çok şey KAYBETMİŞ BİR LİGDİR.

Bunu Ülkedeki bütün Taraftar Grupları ve Ülkemiz Futbol Kamuoyu çok iyi bilmektedir Ülke Futbolunu Yönetenler ; TFF ve MHK. 'de bir an önce bu bilinci idrak etmeli ve buna göre ÖNLEMLERİNİ ALMALIDIR.
Ligimizin kalan haftalarının ADİL ve ADALETLİ Yürümesi dileğimizle...

17 NİSAN CUMA GÜNÜ , TFF'NİN İSTANBUL LEVENT BİNASI'NA YÜRÜYÜŞ YAPILACAKTIR.

ORGANİZASYON SAATİ DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.

-HODRİ MEYDAN-
KOSTAD YÖNETİM KURULU"