PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone üniversite 3. sınıf öğrencilerine yurt dışında staj imkanı sağlayacak


ALONE53
04-10-2009, 13:26
Vodafone'dan Genç Yeteneklere fırsatlar
Vodafone yeni başlattığı programla üniversite 3. sınıf öğrencilerine yurt dışında staj imkanı sağlayacak
10 Nisan 2009 Cuma, 12:08
Genç yeteneklere Vodafone'da staj deneyimi yaşayarak potansiyellerini keşfetme olanağı sunan Vodafone Genç Yetenek Programı'na başvurular başlıyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, ay içinde kabul edilecek başvuruların ardından değerlendirme merkezi sürecine tabii olarak seçilecek üniversite üçüncü sınıf öğrencileri, temmuzdan eylül sonuna kadar Vodafone Türkiye bünyesinde Satış, Pazarlama, Teknoloji bölümlerinde birbirinden farklı projelerde aktif olarak görev alacaklar. 3 aylık programın bitiminde yapılacak yarışmada birinci gelen öğrenci, Vodafone'nin faaliyet gösterdiği diğer ülkelerden birinde staj yapma fırsatını yakalayacak.
http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/139825-Vodafonedan-Genc-Yeteneklere-firsatlar.aspx
İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve 2 binden fazla öğrencinin başvurduğu Vodafone Genç Yetenek Programı hakkında bilgi veren Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay, ''Genç yeteneklere, telekomünikasyon sektörünün hızlı, rekabetçi, eğlenceli ve limitleri zorlayan dünyasına adım atarken, Vodafone gibi global bir firmada eşsiz bir tecrübe yaşama fırsatı sunuyoruz. Bizim için gençleri tanımak ve özel projelerde onlarla beraber çalışmak çok önemli...'' ifadelerini kullandı.

YURT DIŞINDA STAJ İMKANI-

Program kapsamında, önceden belirlenen proje ve yetkinliklerin netleşmesinin ardından başvurular özgeçmiş üzerinden eleniyor ve olumlu değerlendirilen adaylar telefon mülakatı, yetkinlik bazlı mülakat ve değerlendirme merkezi uygulamalarına davet ediliyor. Değerlendirme merkezi aşamasında ise ekip yarışması, vaka çalışması, grup münazarası ve bireysel çalışmalar gibi farklı seçme yerleştirme araçlarından faydalanılıyor.

Programı diğer staj programlarından ayıran bir önemli özellik de değerlendirme merkezi neticesinde seçilmeyen adayların, kendileri de istedikleri takdirde, bir geri bildirim seansına davet edilerek güçlü ve gelişmeye açık alanlarını öğrenme fırsatı sunulması. Programa seçilen katılımcılar ise kapsamlı bir oryantasyon sürecinin ardından Vodafone'ye katılıyor ve üstlenecekleri projelerde sorumluluk almaya başlıyorlar.

Programın sonlanmasına bir ay kala yarışma konuları ve seçme kriterleri adaylarla paylaşılıyor ve yarışma jürisinin kararı doğrultusunda başarılı adaylara çeşitli ödüller sunuluyor. Geçen yılki programda birinciliği paylaşan iki genç yetenek, Vodafone İtalya ve Vodafone Hollanda;da farklı bir iş tecrübesi yaşayacakları, yeteneklerini geliştirecekleri bir staj hakkı kazandılar.

Vodafone Genç Yetenek Programı için başvurular ay sonuna kadar vodafone.com.tr, kariyer.net ve yenibiris.com siteleri üzerinden yapılabiliyor.

AA