PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Kahveci'den samimi itiraf


Melancholy
04-03-2009, 22:12
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1237984095-nihatkahveci.jpg
Nihat Kahveci'den samimi itiraf

A Milli Takım'ımızın, İspanya ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçta fazla etkili olamayan Nihat Kahveci, çok samimi bir itirafta bulundu...


Zaman Gazetesi'nden Erhan Güven'in haberine göre; Penaltı pozisyonunun nasıl gerçekleştiğini anlayamadıklarını belirten Nihat, İspanya karşısında yakaladığı fakat değerlendiremediği pozisyonlar için ise, "Onlara gol atmak için çok hırslıydım. Pozisyonlar oldu. Özellikle ikinci yarıda yakaladığım pozisyon önemliydi, ama olmadı.'' şeklinde konuştu. Bosna-Hersek'in de kazanmasıyla aradaki puan farkının 4'e çıktığını hatırlatan Nihat, "Kötü bir durum oluştu. Bundan sonraki hedefimiz 4'te 4 yapmak ve 12 puan almak. Tabii gruptaki durum sadece bize bağlı değil. Bosna-Hersek'in de puan kaybetmesi lazım.'' dedi.
Çarşı'dan İbrahim Toraman protestosu
Fatih Terim, İspanya mağlubiyeti sonrasında taraftarların protestosuna maruz kaldı. Stat çıkışında aracına doğru yönelen Terim'e Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, kadroya davet etmediği İbrahim Toraman'ı hatırlattı. Taraftarlar Terim ile Toraman'ın fotoğrafının bulunduğu pankart açtı. Pankartta "Hocam güzel diyorsun amansız amansız. Peki vicdanın rahat mı? Türkiye'm neden Toraman'sız." yazıyordu. Terim'in savunma hattında sakat futbolcular nedeniyle zafiyet yaşayan Milli Takım kadrosuna Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ı çağırmaması uzun süredir tartışılıyordu.
Güiza golü attırdı manşetlere çıktı
uefa.com'da, Türkiye-İspanya maçıyla ilgili "Riera, 92. dakikadaki golüyle Türklerin kalbini kırdı'' yorumu yapıldı. İspanyol AS gazetesi, "Güiza'ya 10 dakika yetiyor" ifadesini başlığına çıkartarak, Fenerbahçe'de forma giyen golcünün "maçı döndüren futbolcu" olduğunu savundu. Marca gazetesi de "Bir olgunluk dersi" ifadesini başlığında kullandı. Gazete, "Türk cehenneminde yenik durumdan galibiyete kavuştuk. Bu galibiyet, İspanya'yı Dünya Kupası kapısından 1,5 adım içeri soktu." değerlendirmelerini yaptı. Marca ayrıca, Güiza'nın kısa sürede kayda değer işler yaptığını, "Çok büyük bir oyun ortaya koyduğunu" yazdı.

internetspor