PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baharı yeni lezzetlerle karşılayın


Hasret
04-03-2009, 00:26
Lezzetli yemek pişirmenin püf noktalarını eğlenceli kurslarla katılımcılarına sunan Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi (WMSA)http://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif baharı birbirinden eğlenceli kurslarla karşılıyor. WMSA’nın Nisan programında pasta süslemeden el yapımı pizza ve kişlerehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ev yapımı çikolatalardan cheesecake’lere kadar pek çok kurs alternatifi bulunuyor.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/Yemek-kursu-WMSAgorsel.widec.jpg

Profesyonel aşçılık eğitimlerinin yanı sırahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif yemek yapmaktan keyif alanlara özel kurs programları uygulayan Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Nisan ayında yemek zevkini çeşitlendirecek pek çok alternatif sunuyor. WMSA’nın profesyonel şefi Hasan Ünlü eşliğinde pasta ve ekmek yapımının inceliklerinin uygulamalı olarak öğretileceği Nisan programındahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif pasta süsleme kursu da bulunuyor. Çikolata işleme tekniklerinin öğretildiği ev yapımı çikolata kursunda ise katılımcılar yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buluyor.

Geleneksel Türk mutfağının yanı sıra İtalyahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Lübnanhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Meksika ve Çin gibi ünlü dünya mutfaklarından tariflerin sunulduğu WMSA’dahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif et yemeği kursları da bulunuyor.

Farklı malzemelerle tüketilen pizza ve kişlerhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif el yapımı makarnalar ve soslarıhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif zengin içerikli cheesecake’ler ve daha pek çok lezzet WMSA’nın Nisan programında yemekseverlere sunuluyor.