PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray revire döndü!


*fanii*
11-12-2007, 23:24
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/lincoln065.jpg


G.Saray revire döndü!

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılılar, ligde dün Gençlerbirliği ile yaptıkları maçın ardından, ara vermeden bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalıştı. Almanya'ya giden teknik direktör Karl Heinz Feldkam'ın yokluğunda, antrenörler Ahmet Akcan, Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan oyuncular Cevat Güler nezaretinde rejenerasyon çalışması, öteki futbolcular ise Ahmet Akcan yönetiminde dar alanda teknik çalışma yaptı. Kalecilere ise Nezih Ali Boloğlu eşliğinde özel bir çalışma programı uygulandı.

Milli takımlarda bulunan futbolcular Servet Çetin, Hakan Balta, Arda Turan, Barış Özbek, Uğur Uçar, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Özgürcan Özgür ve Nonda çalışmada yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Linderoth, Ayhan ve Okan'ın yanı sıra dünkü maçta sağ diz iç kapsülünde yırtık meydana gelen Bouzid ve Helsingborg maçında sakatlanan Lincoln'ün tedavilerine tesislerde devam edilirken, gribal enfeksiyon geçiren Hakan Şükür, sağlık ekibi tarafından tesislerde dinlendirildi.

Bu arada, dün akşam üşütmeye bağlı karın ağrısı nedeniyle geçici bir rahatsızlık geçiren ve Gençlerbirliği maçı kadrosunda bulunmayan Hasan Şaş'ın, bu rahatsızlıkla ilgili bir şikayetinin kalmadığı, ancak sol uyluk arka adalesindeki sakatlığının tedavisine devam edildiği bildirildi.

Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sabah antrenmanının basına ve taraftara kapalı, akşam çalışmasının ise açık olacağı duyuruldu.