PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet'in ilginç dileği


*fanii*
11-12-2007, 23:21
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/servet014_1211.jpg


Servet'in ilginç dileği

Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin, lig liderliğinin Sivasspor ile Cim Bom arasında sürekli el değiştirmesine ilginç bir yorum getirdi.

Servet, “Umarım sezon sonunda Galatasaray şampiyon olur. Eğer biz olamazsak Sivasspor şampiyon olsun” dedi. Ligin en az gol yiyen savunması olduklarını da hatırlatan Servet, “Talihsiz goller yiyoruz. Kalemizde az pozisyon veriyoruz ama kendi hatalarımızdan goller yiyoruz. Abuk sabuk goller yiyoruz. Bunlara dikkat edersek daha az gol yiyeceğimize inanıyorum. Geçmişe dönüp baktığımızda hep talihsiz goller, bunları azaltacağız inşallah” diye konuştu.

Bu arada maçın başlamasına 15 dakika kala Ali Sami Yen Stadı’nın çimleri ıslatılınca, Sarı-Kırmızılı futbolcular bu duruma isyan etti. Özellikle Servet zemini ıslatmakla görevli yetkilileri sert bir dille azarlarken, “Kaç gündür yağmur yağıyor, saha çamur olmuş siz hâlâ zemini ıslatıyorsunuz” diyerek kızgınlığını belli etti. Servet’in haksız olmadığı maç içinde açık şekilde görüldü. Zemini zaten kötü olan Ali Sami Yen Stadı patates tarlasına döndü.