PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Fenerbahçe'yi yeneceğiz"


*fanii*
11-12-2007, 23:20
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/volkanyaman020_1211.jpg


"Fenerbahçe'yi yeneceğiz"
Volkan, Turkcell Süper Lig'de Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşmasını kazanacaklarını söyledi

Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman, hedefinin çocukluğundan beri oynamayı hayal ettiği Galatasaray'ın gelecekteki başarısına katkıda bulunmak ve bu sayede Türk futboluna hizmet etmek olduğunu belirtti. ''Cola Turka ile Soru Cevap'' bölümünde taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Volkan, Ali Sami Yen Stadı'nda futbol oynamanın muhteşem bir duygu olduğunu dile getirerek, ''Küçükken televizyonda gördüğüm, hayallerimin stadında top oynuyorum. Daha önce Hagi'nin ve daha birçok önemli oyuncunun oynadığı, Galatasaray'ın Real Madrid'le karşılaştığı statta oynuyorum, bu benim için çok önemli. Galatasaray taraftarını hep televizyonda görmüştüm daha önce. Hep taraftarımızın önünde oynamayı hayal ettim'' dedi.
Hakan Şükür, Lincoln ve Linderoth gibi yıldız futbolcularla aynı takımda oynamanın kendisi için güzel bir duygu olduğunu ifade eden Volkan, şöyle devam etti:

''Ben tüm bu ağabeylerimi futbol izleyicisi olarak zaten izlerdim. Eski arkadaşlarım bana soruyorlar şimdi, takım arkadaşlarımın nasıl insanlar olduklarını. Ben de onlarla aynı ortamda bulunmaya yeni alışıyorum. Benim aram takımdaki herkesle iyidir. Birkaç yıl önce geçtiğim yollardan şimdi geçmek zorunda kalan Barış ve Serkan'a yardım etmeye çalışıyorum.''

Galatasaray'a gelmesinde milli takımda gösterdiği performansın etkili olduğunu belirten Volkan Yaman, ''Fenerbahçe veya Beşiktaş, Galatasaray'dan daha iyi bir teklifte bulunsaydı, yine Galatasaray'ı tercih eder miydin'' şenlindeki soruyu da ''Galatasaraylı olduğum için evet, ama kabul etmek gerekir ki bana en sıcak yaklaşımı gösteren Galatasaray oldu. Böylece düşünmeme hiç gerek kalmadı'' diye yanıtladı.

Volkan, Galatasaray'ın eski futbolcuları Hakan Ünsal ve Ergün Penbe'yi hep imrenerek izlediğini dile getirerek, ''Daha yolun başındayım. Ama hep Ergün ve Hakan ağabeylerin oyunlarını severdim. Hakan'ın gücü ve Ergün'ün soğukkanlılığını karıştırabilsem, daha ne isterim'' dedi.

Volkan Yaman, Turkcell Süper Lig'de Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşmasını kazanacaklarını da iddia etti.