PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece Makyajı


morciii
03-30-2009, 21:02
..........

Katıldığınız davetlerde en ilgi çekici kadın siz olmak istiyorsanız, kıyafet ve saç modelinizle uyumlu makyaj tercih etmelisiniz. Işıltılı ve büyüleyici göz makyajının kuralları ve püf noktaları...
Gece Makyajı
http://estb.msn.com/i/7A/916FC6B27932FEE4F96E5B9AB36791.jpg

Makyaja yapmaya başlamadan önce cildinizi hazırlamalısınız. Cilt tipinize uygun tonik ya da temizleme jeli ile cildinizi temizleyin. Ardından nemlendirici krem ile nemlendirin. Leke ve kusurları gizlemek için cilt renginizden iki ton açık kapatıcı kullanın. Kapatıcının düzgün dağılmasını sağlamak için parmak uçlarınızla masaj yaparak yayın. Dudaklarınıza nemlendirici sürererek, rujun daha kalıcı olmasını destekleyin.
Doğal görünüm yakalamak için cilt renginize yakın tonda fondöteni sünger yardımıyla sürün. Boyun, dekolte bölgelerinize hafif dokunuşlarla fondöten sürerek dengeli bir bütünlük yakalayın. Pürüzsüz görünüm sağlamak için bej tonlarındaki toz pudrayı yüz, boyun ve dekolte bölgenize hafifce sürün.
Makyaj hazırlığınız tamamlandığında göz kapağınızın üzerine siyah eye-liner ya da göz kalemi çekin. Göz renginize uygun bir far ile göz kapağınızı boyayın. Işıltı katmak için kaşlarınızın altına ve gözlerinizin etrafına parlak tonlarda far uygulayın.
Siyah tonlarda farı göz kapağınızın üzerine sürüp, parmak uçlarınızla dağıtarak yumuşak bir görünüm elde edin. Bakışlarınızı belirginleştirmek için önce siyah renkte rimel, ardından lacivert tonlarında rimeli kirpiklerinize sürün.
Yüzünüze canlılık kazandırmak için bronz tonlarda allığı yanaklarınıza yukarıdan aşağı doğru fırça yardımıyla sürün.
Rujunuzla aynı tonda dudak kalemi ile dudak çevresini geçin. Pürüzsüz görünüm için fırça yardımıyla pembe tonlarında ruju dudaklarınıza sürün. Dolgun görünüm sağlamak için dudak parlatıcısını üst dudağınızın tam ortasına dokundurun.
Gece makyajının en keyifli yönlerinden biri de gündüz kullanmadığınız koyu ve parlak tonların rahatça kullanımına uygun olmasıdır.