PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel Kaşlar İçin!


morciii
03-30-2009, 20:59
............
Kaşlar, gözlerin çerçevesidir. Yanlış uygulamalar yüzünüzün bütün ifadesini değiştirir. Bu nedenle doğala en yakın şekilleri belirlemeye özen gösterin.
Güzel Kaşlar İçin!
http://estb.msn.com/i/B6/C4EDB52DF5738DFD9B75E3D5E43F6.jpg


Kaşın başlangıcı gözün iç köşesine paralel olmalı ve gözün bittiği yerde bitmelidir. En önemli nokta, kaşın kavisidir. Yumuşak bir kavis vermelisiniz. Çok keskin bir kavis ortası yapmamaya dikkat edin. Sivri veya ince bir kas, yüzünüzde çok sert ve şaşkın bir ifadeye sebep olur.
Unutmayın kaşlar yüzünüzün havasını belirleyen göstericilerdir. Yalnızca doğal şeklin dışında kalan kılları alın. Her kaşta bir kaç kıl alıp, diğerine geçin. Bu sizi gereksiz kıl almaktan kurtaracaktır. Daha dengeli bir alım yaparsınız. Eğer birkaç kıl eksik duruyorsa, her bir kılı çizmek için, vizon veya kahverengi kalem kullanın. Kaşın kökünden başlayın ve kaşın yönünü izleyerek, yukarı doğru çizin. Kesik ve seri olarak saç inceliğinde çizgiler çizin.
İnce kaşları kalınlaştırmak için yapabileceğiniz şeyler var. Kaş, burun köprüsü üzerinde en sık haldedir, hafif bir kavisle sona doğru yumuşakça incelir. Burun köprüsünden başlayın. Vizon veya kahverengi tonlarda kalem kullanın. Boyayı kaç kıllarının üzerinden uygulayın. Doğal tonunu izleyerek, kaş kıllarının altına da boya uygulayın. Kalınlaştırma işlemi, kalemi doğal kılların altından ve hafifçe üzerine doğru taşırarak yapılır. Bu işlemi yaptığınızda kaşlarınız çok fazla kalın durmayacaktır. Kaş fırçası ile dağıtarak, yukarı doğru fırçalayın. Kaş fırçasına, saç spreyi püskürtün veya nemli sabun uygulaması yapın. Kaşlarınızı yukarıya doğru tutmak için bu şekilde fırçalayın. Taze ve canlı bir görünüm kazandırmak ve kaşlarınızı kalkık bir halde tutabilmek için, kaşlarınıza şeffaf rimel de kullanabilirsiniz.