PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalıcı makyaj


morciii
01-07-2008, 17:15
Kalıcı makyaj başlıca objektif (amaç), mükemmel ve kusursuz, doğal günün 24 saatinde bozulmadan taşıma rahatlığı sağlamaktadır. Kalıcı makyajla dudak hacmi bir miktar arttırılabilir, sınırlar düzelttirilebilir ve istenilen özel ifade verilir.
Kaşlarda kavis yoksa yapılabilir, var ve düzensiz ise düzeltilir. Göz kapağı çizgisi ile düşük bakışlı gözler kaldırılır, küçük gözler büyütülür.
http://www.armamed.com.tr/images/kalici%20makyaj/kalicimakyaj1_th.jpghttp://www.armamed.com.tr/images/kalici%20makyaj/kalicimakyaj2_th.jpghttp://www.armamed.com.tr/images/kalici%20makyaj/kalicimakyaj3_th.jpghttp://www.armamed.com.tr/images/spacer.gifKalıcı makyajın kozmetikteki uygulama alanları

Eye-liner Düzeltme:
Düşük çizgi, ekspresyon yaratmak, dolgunluk vermek
Belirginleştirme: Az kirpik olanlarda dolgunluk görüntüsü vermek, göz etrafında sürmeli görüntüsü yaratmak.
Kaş Düzeltme:
Kaş eksikliği (alopsi), boşluk lekeleri, yara izi, bozuk şekil, istenilmeyen şekil, asimetrik kaşlar
Belirginleştirme: Pigment ile doğal kıl görüntüsü vermek
Dudak Düzeltme:
Asimetrik dudaklar, eksik belirsiz veya çatlak dudak çizgisi
Belirginleştirme: Dudak içi bölgesinin rengini koyulaştırmak, parlaklık vermek, daha dolgun ifade yaratmak, çok dolgun dudaklara küçük görünüm kazandırmak. Kaza sonucu veya irsi hastalık neticesi ( yarık dudak) şeklini kaybetmiş dudaklara şekil vermek ve daha doğal görünüm sağlamak. Çok ince, gözükmeyen üst dudakları belirginleştirmek, yaşlanmadan veya sigara içmekten dudak etrafında oluşan kırışıklıkları kamufle etmek.
Çiller ve benler çizmek:
Rahatlığınız için, güvenliğiniz için her an kendinizden emin olabilirsiniz. İmajınız net, uyandığınızda, işyerinde, havuzda, eğlencede kendinizden emin olmak için kalıcı makyajla bir imaj yaratabilirsiniz. Kalıcı makyajın dayanıklılık süresi 3 ila 5 yıldır.
İğneli Epilasyon:
İğneli epilasyon akımla çalışılan bir yöntemdir. Kıl kanallarından gönderilen akımın kıl hücresinin yok olmasını sağlar.
Müşterinin hassasiyetine göre ayarlama imkanı vardır. Rahat, sağlıklı bir yöntemle, iğneli epilasyonla kesin çözümler elde edilebilir.
Kaş kirpik boyama:
Doğal ten yapısına uygun aylık bir işlemdir. Seyrek görüntüyü giderir, kaşları ve kirpikleri belirginleştirir. Rimel kullanımına gerek kalmaz.
Kirpik perması:
Düz ve şekilsiz görünen kirpiklere, 4-6 ay kadar bir süre, kıvrık ve güzel bir görünüm kazandırmaktır.
Kirpik ekleme:
Seyrek kirpiklere dolgun bir görünüm veren, gözü belirginleştiren bir işlemdir. Doğal kıl yapısına uygun, tek tek yapıştırma işlemi ile gerçekleştirilmektedir. Rimel kullanmanıza gerek kalmaz