PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medikal Cilt Analizi ve Bakımı


morciii
01-07-2008, 16:55
Medikal Cilt Analizi ve Bakımı
http://www.daphne.com.tr/images/sag_gorsel_2.gif Dünyada Dermatolojik Kozmetoloji uygulamalarının yaygınlaşması cilt analizi ve değerlendirme araçlarının önemini arttırmıştır. Bu araçlar içerisinde yeni bilgisayarlı cilt analiz sistemleri, cilt değerlendirmesini sübjektiflikten uzaklaştırmıştır. Daha net ölçütler ile değerlendirme sağlamaktadır. Bu sistemler; cilt bakım ve cilt gençleştirme tedavisine karar vermede ve sonucunu değerlendirmede tarafsız bir bakış sağlar.
Bu sistemler;
-Hedefe uygun tedavi programları geliştirmeye yardımcı olur
-Güçlü görsel değerlendirme sayesinde uygulayıcı net karar verebilir.
-Leke, iz tedavilerinde kısa zamanda ilerleme net olarak gözlenebilir.
Bu sistemler ile lekeler, güneş lekeleri, kırmızı alanlar, ince cilt kırışıklıkları, gözenekler ve güneş hasarı değerlendirilir. Ultraviole ışıkla çekilen fotoğraf cilt yüzeyi ve hemen altının değerlendirilmesini sağlanır. Cilt altındaki kahverengi ve kırmızılığa sebep olan akne, melasma, rozasea,örümcek damarlar net olarak gözlenebilir. Ayrıca sorunlu alanın zoom yapılarak yakın muayene ile değerlendirmesine olanak tanır.
CİLT BAKIMI
Cilt analizi sistemi ile dermatoloji uzmanımız cildinizi ayrıntılı değerlendirecek, fotoğraflarla size gösterecek, cildinizin ihtiyaçlarını saptayacaktır. Hemen arkasından cildinizin ihtiyaçlarına uygun tedavi seçeneğine karar verecektir. Tedaviden sonra sizi tekrar değerlendirip öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı karşılaştırmak mümkün olacaktır.