PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 yaşındaki kızı şantajla ilişkiye zorladılar


kayısıkentli
01-07-2008, 16:51
Samsun'da, lise öğrencisi 17 yaşındaki D.A.'ya tehdit ve şantajla ilişkiye zorladıkları öne sürülen 2'si üniversite öğrencisi 3 kişi gözaltına alındı.


Mahkeye çıkarılan zanlılardan üniversite öğrencileri 2 bin YTL kefaletle serbest bırakılırken, diğeri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Lise öğrencisi D.A. ile 28 yaşındaki Bekir K., 1.5 yıl önce internetten tanıştı. İddialara göre bir süre gönül ilişkisi olan gençler, 5 ay önce ayrıldı. Ancak Bekir K., genç kızı, çıplak çekilen fotoğraflarını internete vermekle tehdit edip cinsel ilişkiye girmeye zorladı. İddiaya göre, Bekir K. ve üniversite öğrencisi olan arkadaşları ikisi de 22 yaşındaki U.G. ve F.A., genç kızla zorla ilişkiye girdi. D.A., polise giderek 3 kişinin kendisine şantaj yaparak tecavüz ettiğini belirtip şikayetçi oldu. Genç kızın ifadesi üzerine polis, şantaj ve tehditle D.A.'ya tecavüz ettikleri ileri sürelen üniversite öğrencileri U.G. ve F.A. ile Bekir K.'yı, geçen cumartesi günü gözaltına aldı.

Emniyet'teki sorgulamaları tamamlanarak bugün mahkemeye çıkarılan zanlılardan Bekir K., suçlamaları kabul etmeyerek, “D.A.'yı terk ettiğim için bana iftira atıyor. Çıplak çekilen fotoğrafı da kendisi bana MSN'den göndermişti. Kendisiyle zorla ilişkiye girmedim” dedi. Üniversite öğrencileri U.G. ve F.A. da suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi mahkeme U.G. ile F.A.'yı 2 bin YTL kefaletle serbest bırakırken, Bekir K.'yı tutuklayarak cezaevine gönderdi.


Hürriyet