PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halil Altıntop: GS dikkatli oynamalı


kayısıkentli
01-07-2008, 16:37
Ünlü Alman futbol takımı Schalke 04, devre arası dolayısıyla Antalya'da kapma girdi. UEFA Kupası'ndaki Galatasaray-Bayer Leverkusen eşleşmesine de değinen Altıntop, "Galatasaray'ın dikkatli oynaması gerekiyor" dedi.


Bundesliga'da ligin ilk devresini beşinci sırada tamamlayan Alman futbol takımı Schalke 04, devre arası kamp çalışmasını Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Kempinski Otel'de sürdürüyor. Teknik Direktör Mirko Slomka yönetiminde günde çift idman yapan Schalke 04, bugünkü antrenmanında kısa pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Schalke 04 futbolcusu ve milli futbolcu Halil Altıntop, Antalya'da kamp yaptıkları için mutlu olduğunu belirterek, hava şartlarının çok uygun olduğunu söyledi.

UEFA Kupası'ndaki Galatasaray-Bayer Leverkusen eşleşmesine de değinen Altıntop, "Bayer Leverkusen güçlü bir takım, ancak Galatasaray kendi futbolunu sahaya yansıtırsa turu atlar. Leverkusen ise bu sezon iyi bir performans gösteriyor, kadrosunda da kaliteli futbolcular var. Galatasaray'ın dikkatli oynaması gerekiyor" dedi.

Altıntop, Türk milli takımının da iyi oynaması durumunda Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı olacağını söyledi.

Schalke 04 Teknik Direktörü Mirko Slomka ise Galatasaray-Bayer Leverkusen eşleşmesinin UEFA Kupası'ndaki en ilginç eşleşme olduğunu belirtti. Slomka, “İlginç bir maç olacak. İki güçlü takım karşı karşıya gelecek. Zorlu bir maç izleyeceğiz ama Leverkusen'in turu atlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

AA

DİGİMAX
01-07-2008, 20:48
dikkat ötesi oynamlıyız:.