PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : frapan


tomqoliq
03-23-2009, 16:15
Frapan 2005 yilinin Haziran ayinda, daha önce farkli gruplarla çalişmiş 4 müzisyenden oluşmuştur. Grup kurulduktan ve prova döneminden 4 ay sonra Bar Programlarina başlamiş ve halen devam etmektedir. Grubun ileriki günlerdeki düşüncesi ve hedefi kuruldugu günden bugüne kendi şarkilarini , kendi müziklerini yapmak oldugu için Cover çalişmalarinin yani sira beste çalışmalarınıda sürdürmüştür.Frapan 2006 yilinin eylül ayinda EFP destegiyle ''iki çizgi'' adli sinema filmi için soundtrack kayitlarina başlamiştir.

Samet Evci: Vokal/Gitar
1983 istanbulda dogdu. Beykent üniversitesi iletişim tasarim bölümü mezunu. 2003 yılından bugune çeşitli belgesel ve kisafilmlere müzik yapmaktadır. Dinledigi müzikler arasında grunge önemli bir yere sahiptir, çocuklugundan beri pearl jam hayranidir.

Mete Keskin: Gitar
1985 Balikesirde dogdu,Yeditepe üniversitesi işletme bölümü 2.sinif ögrencisi. Alternatif Rock dinler, Etkilendigi gruplar Red Hot Chili Peppers ve U2 dur.

Orkut Atalay: Bas Gitar
1985 Balikesirde dogdu,Marmara üniversitesi iktisat bölümü 4.sinif ögrencisi.Etkilendigi gruplar arasinda en begendigi The Doors tur.

Ata Erdem Şimşek: Davul
1982 Istanbul da dogdu,Marmara üniversitesi aktuerya bölümü 4.sinif ögrencisi.Genellikle Alternatif Rock dinler ve En sevdigi grup Pearl jam dir.