PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kötü amaçlı yazılımlar


elas
11-12-2007, 12:38
Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı, Windows XP, Windows 2000 ve Windows Server 2003 çalıştıran bilgisayarları Blaster, Sasser ve Mydoom gibi yaygın olarak karşılaşılan bazı kötü amaçlı yazılımlara karşı denetler ve bulunanların temizlenmesine yardımcı olur. Algılama ve temizleme işlemi tamamlandığında, araç, bulunan ve temizlenen (varsa) kötü amaçlı yazılımları açıklayan bir rapor görüntüler.

Microsoft, her ayın ikinci salı günü ve güvenlik olaylarına yanıt vermesi gerektikçe bu aracın güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımlar. Aracı dilediğiniz zaman bu Web sayfasından çalıştırabilir veya bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Windows Update Windows XP ve Windows Server 2003 SP1 sürümlerini sağlar.
Microsoft Update Windows XP, Windows 2000 ve Windows Server 2003 sürümlerini sağlar.
Microsoft Yükleme Merkezi desteklenen tüm Windows sürümleri için aracın farklı sürümlerini içerir.

Not Bu aracın Microsoft Update ve Windows Update tarafından sunulan sürümü arka planda çalışır ve bir virüs bulursa bildirir. Bu aracı ayda birden fazla kez çalıştırmak isterseniz, bu Web sayfasındaki sürümü kullanın veya Yükleme Merkezi'nden sağlanan sürümü yükleyin.

Bilgisayarlar virüs bulaştığında da normal çalışır gibi görünebildiği için, Microsoft, bilgisayarınız normal gibi görünse bile bu aracı çalıştırmanızı önerir. Bilgisayarınızı diğer kötü amaçlı yazılımlardan korumak için güncel bir virüsten koruma yazılımı da kullanmalısınız.

Not Bu aracı çalıştırmak için, bilgisayarınızda Administrators grubunun üyesi olan bir hesapla oturum açmış olmalısınız.

kAcAhK
11-12-2007, 12:44
tşkler bitanesii.....