PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat'tan yeni bir taktik


Melancholy
03-22-2009, 14:11
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1237496936-adnanpolat.jpg
Adnan Polat'tan yeni bir taktik

Takımı Hamburg şokundan kurtarmak isteyen G.Saray Başkanı Adnan Polat, futbolcular ve teknik heyete moral yemeği verdi..


Ali Sami Yen Stadı'nda 2-0 öne geçtiği maçta Hamburg'a 3-2 yenilerek UEFA Kupası'na veda eden Galatasaray'da başkan Adnan Polat, oyuncularını bu mağlubiyetin şokundan kurtarmak için seferberlik ilan etti. Takımın bir an önce toparlanarak lige dönmesini ve şampiyonluk yarışına tutunmasını isteyen başkan Polat, futbolcular ve teknik heyete dün moral yemeği verdi. Florya'daki Beyti Restaurant'ta yenilen yemeğe, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de katıldı. Aslında önceki gün için planlanan ancak sarı- kırmızılı oyuncuların, "Üst üste oynadığımız maçlar yüzünden ailemizden uzak kaldık. Bu akşam evlerimizde yemek yiyelim" şeklindeki isteği üzerine düne ertelenen yemekte Adnan Polat'ın, takımdan şampiyonluk sözü aldığı öğrenildi.

'KENETLENME ZAMANI'
Hamburg yenilgisinin unutulmasını isteyen Polat'ın, "UEFA'daki hedefimize ulaşamadık. Ancak önümüzde lig şampiyonluğu var. Şimdi kenetlenme zamanı. Kupayı kazanıp taraftarımıza kendimizi affettirelim" dediği ve oyuncularından şampiyonluk sözü aldığı bildirildi.

internetspor

DİGİMAX
03-22-2009, 17:09
şampiyonlar ligine katılabilirsek takımdaki çatlakların yerine sağlam adamlar alırsak ve elimizdeki sağlamları da tutarsak çok aşarılı olabiirz..
bu konuda yönetime çok işi düşüyor..