PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Luis Aragones'in yerine 4 aday var


Melancholy
03-22-2009, 14:10
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1234262877-1.jpg
Luis Aragones'in yerine 4 aday var

Fenerbahçe'de istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan Luis Aragones'in ipi çekildi... Yönetimin listesinde 4 hoca adayı var...


Başkan Yıldırım’ın da desteğini çektiği Dede bu sezon sonunu tamamlıyor. Alternatif isimler arasında birinci sırada Daum var. Lucescu için de nabız yoklanıyor.

Vatan Gazetesi'nden Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre; Devre arasında gönderilmesi gündeme gelen ancak yaşanan ’yalancı bahar’la takımın başında kalan Aragones’in sonu geldi. Sezonun geri kalan bölümünden umudunu kesen F.Bahçe yönetimi, kalan 9 haftada kan değişimine gitmeden sezonu Aragones ile bitirecek. Ancak pazartesi günkü yönetim kurulunda yapılacak ‘Kalan 9 hafta için hocayı yollayalım mı?’ oylamasında çıkacak sonuç son kararı belirleyecek.

Aragones’i ‘Tam kafama göre bir teknik direktör buldum’ diyerek Türkiye’ye getiren Aziz Yıldırım’ın da Bursa maçının ardından rakip takım yöneticilere “Bizi siz yenmediniz, Aragones yendi” demesi başkanın Dede’ye olan güvenini yitirdiğini ortaya koydu.

İşte sarı-lacivertli yönetimin Dede sonrası döneminin teknik direktör adayları:

FAVORİ DAUM: F.Bahçe’de 3 yılda 2 şampiyonluk, 1 de 2.lik yaşayan Alman hoca, yönetimin listesinde ilk sırada. Daum’un plan ve programcı olması, geleceğe dönük çalışması başarıları ve ayrıldıktan sonra kulüp aleyhine hiç konuşmaması bunun başlıca nedenleri.

PLASE MANCINI: İtalyan Mancini başarıya aç ve hedefleri olan biri olması nedeniyle listede.

OLAĞAN ŞÜPHELİ LUCESCU: Shakhtar’ı UEFA’da çeyrek finale taşıdı. G.Saray ve Beşiktaş’ın F.Bahçe’yi de şampiyon yapmak istemesi onu gündemde tutuyor.

BILIC DE GÜNDEMDE: EURO 2008’de yıldızı parlayan Hırvatistan antrenörü Slaven Biliç yedekte düşünülse de gençli avantajı var

internetspor

by_AL_BAY
03-23-2009, 08:07
ya gönderin şu adamı topcular kendi çalışsınlar bak ne güzel oluyo ozaman bundan daha iyi olucağına eminim
YETER ARAGONES SAL YAKAMIZI...
kapadokyaya gitmiş inş. peri bacalarına düşersin kaybolursun orda....:V

CanDostu
03-23-2009, 11:29
ya gönderin şu adamı topcular kendi çalışsınlar bak ne güzel oluyo ozaman bundan daha iyi olucağına eminim
YETER ARAGONES SAL YAKAMIZI...
kapadokyaya gitmiş inş. peri bacalarına düşersin kaybolursun orda....:V
:D:D:D:D