PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aragones sonunda havlu attı !


Melancholy
03-21-2009, 16:13
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1237580566-aragones.jpg
Aragones sonunda havlu attı!

Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanında 2-1 mağlup dönerek zirve yarışında ağır bir yara aldı... Maçın ardından Aragones şu açıklamaları yaptı..


Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Luis Aragones’ten acı itiraf: "Takımda benim de anlayamadığım bazı şeyler var. Bu maçlardan sonra birtakım şeyleri yitirdiğimiz gerçek. Artık şampiyon olmamız için mucize gerekli."
F.BAHÇE’ye tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşatan Luis Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Benim de anlayamadığım bazı şeyler var. Bu maçlardan sonra bir takım şeyleri yitirdiğimiz gerçeğini görüyoruz. Artık işimiz biraz daha zorlaştı" dedi.
Şampiyonluk şanslarının artık mucizelere kaldığını kabul eden İspanyol teknik adam, "Evet, zirveden uzaklaştık. Şampiyon olmamız için mucize gerekli. Ama mucize olan tek şey var, o da kaybettiğimiz maçlar" yorumunu yaptı.
Son 2 haftada benzer biçimde kaybedilen 5 puanı değerlendiren sarı lacivertlilerin hocası, "Gol atıyoruz, ardından gol yiyoruz. Futbolda iyi şans veya kötü şans vardır. Gollerin son dakikalara denk gelmesi belki bir tesadüftür. Ama biz iki maçta da iyi oynayamadık. Bu maçta biz rakibi kontra ile yakalamak istedik ama onlar bizi yakaladı. Topu tutarak defans yapmayı beceremedik" diye konuştu.
İspanyol hoca kadroda yer almayan Kazım’la ilgili olaraksa, "PAF takımına gönderileceğine dair bir fikrimiz yok. Ben bunu pek anlayamıyorum. Nereden çıkıyor bu haberler" ifadesini kullandı.

internetspor

by_AL_BAY
03-21-2009, 16:17
havludan sonra kendinide at ama geri dönüşüm kutusuna atma sakın shift + delete entere bas gözüm görmesin bidaha seni...