PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalli: "Bu maçı alabilirdik"


BlacKnight_
01-06-2008, 14:45
http://www.sporx.com/images/1/131/7576_B_feldkamp009b.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Felkamp Bursa'ya gelirken Atatürk Stadı'nın zemininin daha kötü olacağını düşündüklerini, ancak futbol için çok uygun bir ortam bulduklarını kaydetti.

Her iki takımın da kazanmak için gerekli mücadeleyi gösterdiğini ifade eden Felkamp, ''İki takım da beraberliği hak etti. Biz iki kez öne geçtik. Teknik direktör olarak 'Bu maçı alabilirdik', üzüntüsünü de yaşıyorum. Sonuçta Bursa gibi bir deplasmandan böyle bir sonuçla ayrılmak da kötü değil'' dedi.

Felkamp, bir gazetecinin ''Almanya'da olduğunuz süre içinde, sağlık durumunuzla ilgili spekülasyonlar yapıldı. Dönmeyeceğiniz söylendi. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' şeklindeki sorusuna, ''Sizin de dediğiniz gibi bunlar tamamen spekülasyon. Almanya'da Türk ve Alman doktorlara tedavimi yaptırdım. Eğer kendimi iyi hissetmeseydim kalır, dinlenirdim. Bazı antrenörler, işten kovulma korkusuyla hasta olmalarına rağmen, tedavilerini yaptırmaz. Kulübeden ayrılmazlar. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok'' yanıtını verdi.

Karl Heinz Felkamp, transferlerle ilgili soruya ise ''Adnan Polat ve Adnan Sezgin ile görüştüm. Linderot'un sağlık durumuna göre hareket edeceğiz. Bu oyuncunun şu anda 6 hafta oynaması imkansız. Eğer ameliyat olursa sezonu kapatacak. O zaman Linderot'un yerine, bulunduğu bölgeye bir oyuncu almak durumundayız'' dedi.

DİGİMAX
01-06-2008, 17:58
bu bahaneler ine zman bitecek bu hasta adamın..
hasta hasta takım yönetilrimi..