PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'a yeni bir kaleci adayı!


BlacKnight_
01-06-2008, 14:44
http://www.sporx.com/images/1/29/5484_B_LukaszZaluska001.jpg

Yabancı bir kaleciyle kadrosunu güçlendirmeyi planlayarak İngiltere'nin Manchester City takımında forma giyen İsveçli Andreas İsaksson'a kanca atan Galatasaray'da Polonyalı Lukasz Zaluska'nın ismi de gündeme geldi.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin temas kurduğu menajerlerin, İskoçya'nın Dundee United takımında görev yapan Zaluska'yı önerdikleri bildirildi.
25 yaşında ve 190 cm boyunda olan Zaluska, Dundee'nin birinci kaleci olmasına rağmen hazırlık kampında ayağı kırıldığı için resmi maçlarda forma giyemedi.

Kasım ayında antrenmanlara başlayan başarılı kalecinin sahalara dönmesi ayağının ikinci kez kırılmasıyla ertelendi. Zaluska'nın, bu ay içinde sahalara dönmesi bekleniyor.

Atletico Madrid forması giyen Portekizli Maniche ve Valencia'da top koşturan İspanyol Baraja'nın da menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği bildirildi.

Kontrolden geçmek için ABD'ye giden Linderoth'un ameliyat olarak sezonu kapatması halinde orta sahaya transfer yapacak sarı-kırmızılıların, Maniche ve Baraja'ya teklif götürebileceği vurgulandı.