PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stephen Appiah'a 6 ay futbol yasak


BlacKnight_
01-06-2008, 14:37
Geçen sezonun sonunda ameliyat masasına yatan ve ilk yarıda doğru dürüst forma giyemeyen, tam sahalara dönmeye hazırlanırken, dizinde kan pıhtısı belirlenen ve şu günlerde derdine İtalya’da derman arayan Stephen Appiah’ın sezonu kapattığı belirlendi.

Milli takım eski doktoru Mehmet Kurdoğlu, pıhtının çözülmesi için Ganalı oyuncuya sürekli olarak kanı sulandırıcı tedavi uygulanacağını belirterek, bunun 6 aylık bir süreyi kapsadığını söyledi.

‘Kanama olmamalı’
Appiah'ın bu nedenle kanama oluşturacak bir darbeye maruz kalmaması gerektiğini vurgulayan Kurdoğlu, “6 ay boyunca, vücudunun herhangi bir yerine darbe almaması gerekiyor. 6 aylık tedavi sonunda yüzde 95 iyileşme ihtimali var. Yüzde 5 ise tekrar etme riski bulunuyor. Appiah’ın topa kafa vurması bile riskli. Böyle bir durumda beyin kanaması geçirme durumu söz konusu. Sadece kondisyon ağırlıklı, kas geliştirici çalışmalar ve çabukluk hareketleri yapabilir” dedi.

Şimdi gözler transferde
Appiah’ın sezonu kapatması ve Tümer Metin’in de askerlik sebebiyle Türkiye’den ayrılacak olmasının ardından şimdi gözler transfere çevrildi.

Zico’nun, “Appiah ya da Tümer ikilisinden biri giderse, bu boşluğu başka bir oyuncu ile doldurmak isteriz” açıklaması sonrası yönetiminde harekete geçtiği belirtildi.