PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe sakatlıklarla boğuşuyor


BlacKnight_
01-06-2008, 14:33
Fenerbahçe ligin ikinci yarısına dertli giriyor. Sarı lacivertli takımda tam 6 as futbolcunun sakatlık problemi devam ediyor.

Transfer dönemi başlamasına rağmen sessizliğini sürdüren yönetimin, bu nedenle teknik patron Zico’nun vereceği rapor doğrultusunda bir yerli oyuncu alabileceği öğrenildi. Özellikle Appiah’ın durumunun belirsizliği ve sezonun formda ismi Deniz’in de en az 1 ay futboldan uzak kalacak olması orta sahada sıkıntı yarattı.

Öncelik orta saha

Bu bölgeye takviye isteyen Brezilyalı teknik direktörün alternatif isimleri düşünmeye başladığı bildirildi. Sarı lacivertli yönetimin de Kayserispor maçı sonrasında Zico ile görüşürek, durum değerlendirmesi yapacağı ve Süper Lig’de oynayan bir yerli oyuncuyu renklerine bağlamaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin yabancı futbolcu alıp almaması ise tamamen

Stephen Appiah’ın durumuna endeksli.

Sakatlar içinde en ciddi soruna sahip olan Ganalı yıldızın, damarlarındaki problem nedeniyle tedavisi İtalya’da devam ediyor. Sarı lacivertliler buradan gelecek rapora göre ya oyuncusunun sözleşmesini askıya alarak, yeni bir transfer yapacak ya da Appiah’tan faydalanma yoluna gidecek. Ancak son şampiyonu düşündüren asıl sorun Alex’in sakatlığı.

Kezman Hollanda’ya gidiyor
Dizindeki problem yüzünden ligin ilk yarısının son maçlarını sakat sakat oynayan Brezilyalı futbolcunun tedavisine devam ediliyor ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Sevilla maçları düşünülerek, ligdeki İstanbul BŞB maçında da oynatılmayabileceği belirtiliyor. Yine kasığından şikayeti olan ve bugün kontroller için Hollanda’ya gidecek olan Kezman da dinlendirilen yıldızlar arasında ve en az 2 hafta daha yok. Ayrıca Gökhan Gönül ve kaleci Serdar Kulbilge de sakat futbolcular arasında.
ALEX
Dizindeki problemi nedeniyle sakat sakat oynuyor. Dinlendirilmesi gerektiği için lig arasında tedavisini sürdürüyor.

SERDAR
Çapraz bağlarından operasyon geçirdi. En az 3 hafta daha yok.

DENİZ
Belindeki sakatlığına tendon da eklendi. En az bir ay oynamayacağı açıklandı.

GÖKHAN GÖNÜL
Belinden sakatlığı bulunuyor. Son anda Kayserispor maçının kadrosundan çıkarıldı.

APPIAH
Damar problemi nedeniyle bir türlü sahalara dönemiyor. Futbolu bırakma ihtimali dahi var.

KEZMAN
Kasığından şikayetçi olduğu için MR’ı çekildi. Sakatlığı ciddi değil ama en az 2 hafta dinlenmesi gerekiyor.