PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'de kritik saatler


BlacKnight_
01-06-2008, 14:27
F.Bahçe yönetimi, üç maddelik takımın geleceğine etki edebilecek konuları çözmeye çalışıyor.
6 Ocak 2008 13:30
F.Bahçe yönetimi, son dönemin en kritik 48 saatine girdi. Bugün Kayseri maçını izleyecek olan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler karşılaşma sonrası Antalya’ya geçerek 3 önemli noktaya netlik kazandıracaklar. İşte başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Antalya’da netleştirecekleni 3 konu.

1. TRANSFER: Yıldırım ve yöneticiler şu an transfer yapılmamasından yana. Bu kadroyla yola devam edilmesini düşünen yöneticiler, Zico’yu da yarın Antalya’da yapılacak yönetim kurulu toplantısına çağıracaklar. Burada fikir alışverişi yapılacak ve transfer yapılıp yapılmaması netliğe bağlanacak.

2. AURELIO’NUN ŞARTI: Yönetimin en önemli konularından biri de Mehmet Aurelio. Başkana “Valencia’ya gitmek istiyorum” diyen Aurelio’nun kalması için yoğun mesai harcanacak. Kalmak için tek şart sunan Aurelio’nun “Alex’in aldığı yıllık 3.75 milyon dolar bana verilirse kalırım. Verilmezse Valencia’ya gitmek istiyorum” talebi değerlendirilecek. Bu arada Aurelio dün kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada “Ben profesyonel futbolcuyum. 4.5 senedir F.Bahçe’deyim. Burada çok kupalar kazandık, çok iyi günlerim, çok iyi arkadaşlıklarım oldu. F.Bahçe benim için sadece iyi konuşabileceğim bir obje” dedi

3. SEMİH’İN İMZASI: Yöneticiler, toplantı sonrası Semih’le görüşecekler. Yüzde 75’i garanti, yıllık 1.1 milyon Euro teklifini kabul etmeyen Semih’le tekrar masaya oturulacak. Sarı-lacivertli futbolcu yüzde 80’i garanti, yıllık 1.5 milyon Euro istiyor. Yöneticilerin Semih’le yapılacak görüşmede bir ortak yol bulup, imza attırmaları bekleniyor.