PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor : 2 Galatasaray : 2


Melancholy
03-15-2009, 22:02
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_3l_Trabzonspor_GSaray001.jpg


Rakiplere çalıştılar!

Turkcell Süper Lig'de haftanın maçı olarak nitelendirilen Avni Aker'deki müthiş randevudan Trabzonspor da Galatasaray da zararlı çıktı: 2-2
Sahasındaki son 2 maçını kaybeden Trabzonspor, Alanzinho'nun müthiş golüyle öne geçtiği maçta rakibine büyük üstünlük kurmasına rağmen beraberliği zor kurtardı. Avrupa yorgunluğu ve eksiklerle başı belada olan Galatasaray ise Trabzonspor deplasmanında mahkum bir futbol oynamasına rağmen 2-1 öne geçmeyi başardı ama bu üstünlüğünü koruyamadı. 2-2 biten maçta iki takım da 1'er puana razı olurken, bu işten karlı çıkanlar zirvedeki Sivasspor ve Beşiktaş ile Kocaelispor karşısında altın değerinde 2 puan bırakan Fenerbahçe oldu.

Trabzonspor maça hızlı başladı. Taraftar desteğinin yanı sıra rakibinin yorgun ve eksik olması avantajlarına da sahip olan bordo mavililer 7. dakikada Alanzinho'nun attığı nefis golle 1-0 öne geçti.

Ancak Trabzonspor'un sevinci çok da uzun sürmedi ve 19. dakikada Baros skoru eşitledi.

İkinci yarıda Trabzonspor müthiş bir baskı kurdu rakibinin üzerinde... Galatasaray'ı sahasına hapseden bordo mavililer gol için bastırdı ama golü yiyen taraf oldu. 66. dakikada Baros'un çizgideki Song'dan dönen şutunu Arda tamamladı. Galatasaray yorgun ve eksik geldiği zorlu deplasmanda 2-1 öndeydi.

Artık Trabzonspor beraberlik golü için bastırırken Galatasaray ise farkı 2'ye çıkarmanın umudunu taşıyordu. Bu sırada 81. dakikada oyuna sonradan giren Yaser, rakibine dirsek attığı gerekçesiyle oyundan atıldı. Trabzonspor ise baskısının meyvesini 83. dakikada aldı ve Colman'ın golüyle skor 2-2 oldu. Maç da bu skorla sona erdi.

TRABZONSPOR-GALATASARAY: 2-2
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun (Dk. 76 Serkan), Song, Egemen, Cale, Alanzinho, Hüseyin, Selçuk, Colman, Gökhan, Umut (Dk. 60 Isaac)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan, Volkan, Barış, M. Güven (Dk. 75 Hasan), Ayhan, Arda, Ümit, Baros (Dk. 78 Yaser)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

GOLLER: Alanzinho (Dk. 7), Baros (Dk. 19), Arda (DK. 67), Colman (Dk. 84)
SARI KARTLAR: Hüseyin, Egemen, Baros, Barış
KIRMIZI KART: Yaser

ligtv.com.tr

_SoN_
03-15-2009, 22:50
Bülent hoca ile yenilmemek adına güzel,ama bence bu maça beraberlik yaramadı .

MetinCeylan
03-15-2009, 23:22
cok iyi oldu berabere kalmaları cekisme süreceğe benziyo.