PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe : 1 Kocaelispor : 1


Melancholy
03-13-2009, 22:18
FENERBAHÇE: 1 - KOCAELİSPOR: 1
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/1/6/7/141671.jpg


FENER'E KÖRFEZ ÇELMESİ
Süper Lig'de son iki haftada aldığı galibiyetlerle zirveye iyice yaklaşan Fenerbahçe, bugün Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.

Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe-Kocaelispor karşılaşması 1-1 berabere sona erdi....

FENERBAHÇE: 1 - KOCAELİSPOR: 1

Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe-Kocaelispor maçında Kocaelispor, 87. dakikada Moreira'nın attığı golle skoru 1-1 yaptı.

İLK YARI

Ve maç başladı. Her iki takımada başarılar...

Turkcell Süper Lig'in 24. hafta açılış maçında Fenerbahçe ile Kocaelispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe Roberto Carlos'un attığı golle 1 - 0 önde tamamladı.

Kayserispor maçındaki hareketinden ötürü PFDK'dan 1 maç ceza alan Emre Belözoğlu ile sakatlığı nedeniyle Deivid Fenerbahçe'de forma giyemezken, yine Kayserispor maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan kaleci Volkan Demirel'in yerine de Volkan Babacan görev yaptı.

2. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Lugano'ya yapılan faulü sağ çaprazdan Alex kullandı. Alex, ceza sahası dışında kaleyi tam cepheden gören açıda bekleyen Roberto Carlos'a pas çıkardı. Topun gelişine vuran Brezilyalı'nın sert şutunda top kaleci Kılıçarslan'ın solundan ağlara gitti: 1 - 0.

8. dakikada Semih'in orta sahadan kapıp Deniz'e kazandırdığı topta, bu oyuncu sağdan ceza sahasına girdi, çaprazdan sert şutunda top kaleci Kılıçarslan'da kaldı.

19. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Edu'nun yaklaşık 30 metreden vurduğu sert şutta kaleci Kılıçarslan topu güçlükle kornere attı.

20. dakikada Kocaelispor'da Murat'ın ceza sahası içinde kontrol edip ortasında Lugano topu kafayla kesti. Seken topa penaltı noktası üzerinden Levent sert vurdu, ancak meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'dan döndü. Bu kez de dönen topu kontrol edip Adem vurdu, ancak top defanstan döndü ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada Alex'in pasında Uğur kaleyi cepheden gören açıdan ve yaklaşık 25 metreden vurduğu sert şutu savunmaya çarparak üstten az farkla top kornere çıkarken hakem M.Kamil Abitoğlu aut kararı verdi.

28. dakikada Murat'ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan Babacan topu elinden kaçırdı, ancak defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi büyümeden önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1 - 0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

FENERBAHÇE-KOCAELİSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Kocelispor ile yaptıkları mücadelede, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle kadroda zorunlu değişiklikler yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin ligde geçen hafta Kayserispor ile deplasmanda yaptığı maçta gördüğü kırmızı kartla 2 maç ceza alan kaleci Volkan Demirel, yine bu maçta rakip futbolcuya yaptığı bir hareket nedeniyle 1 maç ceza alan Emre'nin yanısıra sakatlığı bulunan Deivid, Kocaelispor maçının kadrosunda yer almadılar.
Volkan Demirel'in yerine kalede Volkan Babacan görev alırken, orta alanın sağında Deivid'in yerinde Kazım, orta alanda da Emre'nin yerine Selçuk forma giydi.

Teknik direktör Aragones'in forvetteki tercihi yine Semih olurken, Güiza da yedekler arasında oturdu.

KAZIM, İLK 11'DE

Aragones, Kocaelispor mücadelesinde, sakatlığı bulunan Deivid'in yerine 11 kişilik kadroda Kazım'a görev verdi.
Deivid'in yerine Gökhan Emreciksin'e görev vermesi beklenen İspanyol çalıştırıcı, 2'si lig, 1'i kupa olmak üzere son 3 maçta kadroda bulunmayan Kazım'ı 11'e aldı.

Son olarak 21. haftadaki Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oyuna dahil edilerek forma giyen Kazım, sarı kart cezası nedeniyle 22. haftadaki Sivasspor maçında, Sivasspor ile yapılan kupa maçında ve 23. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrolarında yer almamıştı.

Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Selçuk, 18. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinden sonra bir lig maçında görev aldı.

ABDÜLKADİR, PAF MAÇINDA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç futbolcusu Abdülkadir Kayalı, PAF takımının Kocaelispor ile yaptığı maçta forma giydi.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'nde yapılan ve sarı-lacivertlilerin 1-0 kazandığı maçın ilk yarısında forma giyen Abdülkadir'in, arka adalesindeki sorun nedeniyle ikinci yarıda yer alamadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Ankaragücü'nden transfer ettiği, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Abdülkadir'in, sarı-lacivertli formayı giydiği ilk resmi maç, PAF Ligi mücadelesi oldu.

EMRE'YE PANKARTLA DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında Cangele'ye yaptığı bir hareket nedeniyle 1 maç ceza alan futbolcu Emre Belözoğlu'na pankartla destek verdiler.

Migros kale arkası tribününde konuşlanan bir taraftar grubu, tribün demirlerine ''Seni Seviyoruz Emre Belözoğlu'' yazılı pankart astılar.

Kocaelisporlu taraftarlar, son 3 lig maçında 7 puan alan takımlarını Fenerbahçe deplasmanında yalnız bırakmadılar. Sayıları 1000'e yaklaşan taraftar topluluğu, konuk seyirci tribünündeki yerini alarak takımını destekledi.

İki takım futbolcuları da ''Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun'' yazılı pankartlarla sahaya çıktılar.


FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano
Roberto Carlos, Kazım, Deniz, Selçuk, Uğur, Alex, Semih

KOCAELİSPOR:Kılıçarslan, Ross, Reşad, Muhammet, Ergun
Adem, Nsungo, Levent, Murat Hacıoğlu, Agbetu, Taner



samanyoluhaber