PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selçuk ve Volkan'da son fasıl


Melancholy
03-12-2009, 15:31
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1235246951-volkan.jpg
Selçuk ve Volkan'da son fasıl

Volkan Demirel ile Selçuk Şahin’in pazartesi günkü görüşmeden sonuç çıkmaması halinde rotayı Avrupa’ya çevireceği öğrenildi..


Fenerbahçe Yönetimi ile henüz anlaşamayan Volkan Demirel ile Selçuk’un pazartesi günkü görüşmeden sonuç çıkmaması halinde rotayı Avrupa’ya çevireceği öğrenildi Fenerbahçe’nin iç transfer görüşmelerinde bir türlü anlaşma sağlayamadığı iki yerli oyuncusu Volkan Demirel ile Selçuk Şahin’in pazartesi günü yapılması planlanan son toplantıda yönetime rest çekeceği öğrenildi.

Hem ekonomik açıdan, hem de sözleşme süresi konusunda yönetimle uzlaşmaya varamayan iki oyuncunun artık görüşme turlarına son verilmesini isteyerek, kendilerine gelen teklifleri değerlendirmeye alacakları bildirildi.

Özellikle Avrupa ülkelerinde transfer görüşmelerinin bu aylarda sonlandırıldığına dikkat çekecek olan iki oyuncu da, Fenerbahçe’de kalmak istediklerini tekrarlayıp, kendilerine önerilen fiyatın daha yukarı çıkarılmasını talep edecek. Pazartesi günü yapılacak olan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı takdirde iki futbolcunun da menajerleri aracılığıyla Avrupa kulüpleriyle masaya oturması bekleniyor.

Sarı-lacivertli yönetimin ise dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle geri adım atmayı düşünmediği ve kendi belirlediği rakamların dışına çıkmayacağı kaydedildi. Yönetimin Lugano’nun menajeriyle de bu hafta içinde bir kez daha pazarlık masasına oturacağı, bir sonuç alınmaması halinde sezon sonunu bekleyeceği bildirildi.

internetspor