PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre ve Volkan'a 2'şer maç ceza


Melancholy
03-10-2009, 20:38
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1236583880-emre.jpg
Emre ve Volkan'a 2'şer maç ceza

Süper Lig'in 23.haftasına damga vuran üç görüntüden ikisinin sonu PFDK'lık oldu. Fenerbahçeli Emre ve Volkan'a 2 maç ceza kesildi.


Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, televizyon görüntülerini inceledikten sonra Emre Belezoğlu ile Bülent Uygun'un disiplin kuruluna sevkine onay verdi. Kaleci Volkan'a da 2 maç ceza geliyor

Süper Lig'in 23.haftasına damga vuran üç görüntüden ikisinin sonu PFDK'lık oldu. Emre Belezoğlu, rakibi Saidou'yu ölümle tehdit eden el işaretleri yapmıştı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise hakemlere yönelik eylem içerisinde bulunmuştu. Temsilci raporlarında olmamasına rağmen televizyon görüntülerini izleyen Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, her iki ismin de PFDK'ya sevk edilmesi gerektiği kararına vardı. Toplanan Federasyon yönetim kurulu da iki dosyanın PFDK'ya sevk edilmesini onayladı. Buna göre, Emre Belezoğlu'nun en az iki maç, Teknik Direktör Bülent Uygun'un da yine en az bir ay hak mahrumiyeti cezası alacağı öğrenildi. Televizyon görüntülerini inceleyen Hukuk Kurulu, Fenerbahçeli bir diğer futbolcu Roberto Carlos'un hakem ile ilgili hareketini ise PFDK'ya sevk edilecek nitelikte bulmadı. Bilindiği gibi Carlos, deli işareti yapıp, hakemi göstermişti. Kırmızı kart gören kaleci Volkan da PFDK'ya sevkedilirken, bu oyuncuya 2 maç ceza geleceği ifade edildi.
Once Saidou yaptı

Fenerbahçeli Emre, Kayserisporlu Saido- u'nun kendisini tahrik ettiğini söyledi
Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanını izleyen yönetici Neşet Yalçın, daha sonra Emre'yi yanına çağırdı. Deneyimli futbolcuya, 'O hareketi niye yaptın?' diye sordu. Emre de, 'Önce Saidou bana gırtlağını sıkarım işareti yapıp tahrik etti. Ben de zaten canım yandığı için sinirlerime hakim olamadım ve o hareketi yaptım' diye yanıt verdi.

BEN DELİ MİYİM Kİ!

Fenerbahçelİ futbolcu daha sonra şöyle devam etti: 'Medya beni sevmediği için her hareketimi tekrar tekrar gündeme getiriyor. Ama bana yapılanları görmüyor. Ben deli miyim ki, durduk yerde Saidou'ya o hareketi yapayım!'

internetspor