PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ODTÜ MT 14.Geleneksel Rock Şenliği Duyurusu...


tomqoliq
03-07-2009, 22:34
http://www.anatolianrock.com/images/news_images/1236296936ttujtfeter_b.jpg
Her sene geleneksel olarak Mart ayında ve ODTÜ Mimarlık Amfisinde düzenlenen ODTÜ MT Rock Şenliği’nin bu sene 14’üncüsü düzenleniyor.

Etkinlik 5 gün sürecek ve toplamda 15 Amatör grubun yanı sıra 6 profesyonel ve 3 tane de albüm çıkarma aşamasında grup sahne alacak.

Rock Şenliği Ankara’da "Rock Müzik" adına düzenlenen en eski festivallerden biri olması nedeniyle, artık Ankara’lı dinleyicilerin aklında bir yer edinmiş ve beklenen bir festivale dönüşmüştür.

Şenliğin asıl amacı profesyonel gruplarla, amatör grupları aynı sahnede ağırlamak ve kendi müziğinin peşinden giden amatör beste gruplarına destek vermektir.

Şenlik dahilinde bu sene de Ankara’da her zaman izlenme imkânı olmayan Profesyonel grupları, yıllardır şenlikte yer alan ve artık albüm çıkarma aşamasında olan yarı profesyonel grupları ve ayrıca muhtemelen daha önce dinlenmemiş olan beste ve proje gruplarını izleyeceksiniz.


Etkinlik Notları:

Etkinliğe ODTÜ dışından katılabilmek için, ODTÜ Kampüsü’ne gelmeden önce mutlaka etkinlik biletini almış olmanız gerekmektedir.

ODTÜ Müzik Toplulukları 14. Geleneksel Rock Şenliği boyunca, etkinliğin yapılacağı Mimarlık Amfisi’nde alkollü içecek ve tütün ürünlerinin tüketilmesi kesinlikle yasaktır.

Bilet Ücretleri Aşağıdaki gibidir:

Gündüz Grupları 2 TL, Akşam Grupları 6 TL

-Bilet Satış Noktaları:

Zıd
Hayri Plak (Kızılay)
İmge Kitabevi (Kızılay)
Tenedos Cafe (Kızılay)
Shades (Tunalı)

-Önemli: Bilet iadesi yapılmayacaktır.

Etkinlikte yer alan gruplar ve etkinlik ile ilgili her türlü detaylı bilgi için:
http://mt.metu.edu.tr