PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yabancı gelinler soyundu


tomqoliq
03-05-2009, 21:43
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/03/05/fft20_mf193052.Jpeg
Star TV’de yayınlanan “Yabancı Gelin” programında Türk gençleriyle evlenmek ve annelerini ikna etmek çabasında görünen gelinlerden yürek hoplatan pozlar

Litvanyalı Akvilina da o cesur isimlerden biri oldu. Henüz 19 yaşında olan Akvilina'nın pozları, erkek yarışmacıların ailesini kızdıracak gibi görünüyor.

Yabancı gelinler çıplak Star TV'de yayınlanan "Yabancı Gelin" programında Türk gençleriyle evlenmek ve annelerini ikna etmek çabasında görünen gelinlerin seksi fotoğrafları, Boxer dergisinin mart sayısında yayınlandı. Evin içinde evliliğe adım adım yaklaşan yarışmacılardan Amerika'da yaşayan Gelusa, Macar Almirena ve Rus Akvilina seksi pozlarıyla çok konuşulacak.

Litvanyalı Akvilina, henüz 19 yaşında. Seyahat etmeyi çok seviyor. Fransa, Polonya, ıtalya ve Estonya'yı gezmiş. şimdi de "Yabancı Gelin" için Türkiye'de. Kıskanç erkeklerden hoşlanmadığını söyleyen Akvilina için aşk ve karşılıklı saygı bir ilişki için olmazsa olmaz. Lise mezunu ve modellik yapıyor.

Gelusa 27 yaşında Amerikalı. Üniversite mezunu. Finans analisti. Modellik yapıyor. Oğlak burcu. Evliliğinin sonsuza kadar süreceğini çünkü sevdiği insan için herşeyini verebileceğini söyleyen Gelusa'nın evleneceği erkekten tek bir isteği var: Kendisini olduğu gibi sevmesi ve değiştirmeye çalışmaması.

Almirena 24 yaşında ve Macar. Üniversite mezunu. ıletişimci, modellik yapıyor ve Kova burcu. Zeki ve kültürlü erkeklerden hoşlanan Almirena, evleneceği kişinin yakışıklı olmasını değil kendisine aşık olmasını önemsediğini söylüyor. ıtalyan yemekleri ve salata konusunda kendisine fazlasıyla güveniyor.