PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş koşar adım finale; Ankaraspor : 1 Beşiktaş : 3


Melancholy
03-03-2009, 22:39
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1236071623-1.jpg
Beşiktaş koşar adım finale

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Başkent'te Ankaraspor'a konuk olana Beşiktaş, geriye düştüğü karşılaşmada 3 golle kazanarak final için büyük bir avantaj yakaladı...


ANKARASPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 3

Fortis Türkiye Kupası yarı final heyecanı Ankaraspor-Beşiktaş maçıyla başladı. Son üç sezonda iki kez kupaya uzanan Beşiktaş, ligde sahasında yenildiği rakibini mükemmel gollerle mağlup ederek final kapısını sonuna kadar araladı.

Beşiktaş, Ankaraspor'u deplasmanda Delgado, Holosko ve Yusuf'un golleriyle 3-1 yendi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla finale adını yazdırmak için büyük bir avantaj yakaladı.

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaraspor ile Beşiktaş Yenikent ASAŞ Stadı'nda karşı karşıya geldi.

22. dakikada Bilal'in penaltından attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Beşiktaş, rakibine Delgado, Holosko ve Yusuf'un golleriyle cevap vererek sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da rakip kalede etkili olamazken, Ankaraspor 25. dakikada Bilal'in penaltından kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra oyunu başkent temsilcisinin sahasına yığan siyah-beyazlılar, Delgado'nun 41. dakikada ceza sahasının dışından yaptığı sert vuruşla topu filelere göndermesiyle skora 1-1 eşitlik getirdi.

Kalan sürede başka gol olmazken, ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci devresi karşılıklı ataklarla başladı. Ev sahibi takım 62. dakikada Bilal'le bir kez daha gole yaklaşırken, kaleci Hakan topun filelerle buluşmasına izin vermedi.

İkinci yarıda oyuna giren Holosko ile Ankaraspor kalesine etkili gelen Beşiktaş, yıldız futbolcunun 77. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Siyah-beyazlılarda son dakikalarda sahneye çıkan Yusuf, topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı.

İki takım da kalan sürede skoru değiştiremezken, Beşiktaş maçı 3-1 kazandı.

Bu sezon Türkiye Kupası'nda oynadığı bütün maçları kazanan Beşiktaş, galibiyet serisine bir yenisini daha eklerken, final için de büyük bir avantaj yakaladı.

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Selçuk Dereli xx, Mustafa Emre Eyisoy xx, Cem Satman xx

Ankaraspor: Evren x, Erhan x, Ediz xx, Batak xx, Uğur xx, Muhammet x (Dk. 56 Neca xx), Mehmet Çakır x, Hürriyet xx, Adem x, Bilal xx, Murat Tosun x (Dk. 77 Konate x)

Beşiktaş: Hakan xx, Ekrem x, Zapotocny x, İbrahim Toraman xxx, İbrahim Üzülmez xx, Sivok xx, Ernst xx, Delgado xx (Dk. 79 Yusuf xx), Tello xx (Dk. 79 Cisse x), Nobre xx, Bobo x (Dk. 66 Holosko xx)

Goller: Dk. 25 Bilal (penaltıdan) (Ankaraspor), Dk. 41 Delgado, Dk. 77 Holosko, Dk. 89 Yusuf (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 53 Ernst, Dk. 58 Zapotocny (Beşiktaş), Dk. 75 Neca, Dk. 86 Hürriyet (Ankaraspor)

internetspor div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}