PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur Boral'dan çarpıcı sözler


Melancholy
03-01-2009, 07:36
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1235850178-ugur.jpg

Uğur Boral'dan çarpıcı sözler

Sivasspor karşısında iyi futbolunu 2 golle süsleyen Uğur Boral, golleri Carlos'a armağan ederken, çarpıcı açıklamalar yaptı..

Maçtan sonra LİG TV mikrofonlarına konuşan Uğur Boral şunları söyledi:

"Her futbolcu için gol atmak çok önemlidir. Sivas gibi lider takıma gol atmak inanılmaz onurlandırıyor, mutlu ediyor. Carlos maçtan önce 'benim için oyna, gol at' dedi. Biraz önce geldi yanıma tebrik etti. Gollerimi ona armağan ediyorum. Volkan abi de fanatik bir Fenerbahçeli ona da hediye ediyorum. Defansif hatalarımızdan, şişirme toplardan goller yedik. Fenerbahçe iyi konsantre olduğu zaman, bu bizim eksikliğimiz gibi görülebilir, iyi konsantre olunca başaramayacağı şey yok. Ayrıca kimse Fenerbahçe hakkında alaycı şekilde konuşamaz. Konuşursa böyle bir skor ortaya çıkar.

Fenerbahçe gücünü taraftarından alıyor. Gençlerbirliği karşısında aldığımız 1-0 yenilgiye küsmeyen gerçek taraftardan alıyor. Onlarla birlikte olunca kazanamayacağız maç yok. Daha yeni başlıyoruz. Her maça bu şekilde çıkmamız lazım. Tüm takımlar iyi mücadele ediyorlar, hırslılar. Artık formanın ağırlığıyla galip gelemezsiniz. İnşallah başlangıcımız olur. Hep beraber taraftar, teknik heyet, futbolcular birlik olur daha iyi yerlere geliriz. Takım olamamamız eminim konsantrasyon eksikliğinden oluyor. Galip gelemediğimiz zaman güvenimizi kaybediyoruz. Sivas lider takım, onlara saygı duyuyoruz ama biz onlardan iyi takımız. İnşallah bu şekilde devam ederiz."

internetspor